2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorda demişti bana ağrılar olacak korkma bebek yer yapmış yukarı çıkacak diye. Valla bu yaramazlar yerlerinde gayet iyi organlarımızı itekleyip yukarlara çıkıyor umursamadan:) bizde panik atak halinde eyvah deyip kendi kendimizi yiyoruz kesin gülüyorlardır. Panik annem diye :)

Benimkinin 10 tane falan fotoları var videoları var ama ben her 2 haftada 1 gidiyorum doktor kısa kısa olur sorun olmaz bebeğe dediği için
Canım ben ilçedeyim dr merkezde ancak gidiyorum drda 5 haftada bir çağırıyor burda kadın doğum uzmanı yok olsa abone olmuştum şimdiye

Ah sorma afacan nasıl korkuttu beni :) insan ayırt edemiyor iste tehlikeli ağrı olağan ağrı

sıkıntılı degıldır ınsallah canım ama daha önce hıc gelmıyorsa doktora gıtmekte fayda var
gıdınce yaz bıze mutlaka
ıyı haberlerle gel ınsallah
Kizlarr bgn gittim doktor progestan ilaç verdi bir hafta istirahat ve ilişki yok dedi. Kalp atışlarını dinledik ve hareketliydi doktor bebek iyi dedi şükürler olsun

Demek normal baksana senin doktorda öyle dedi. Bana birsey vermedi ilac ekstradan
Canım benim arada ağrım oluyor adet sancısı gibi bugün biraz wc falan yıkadım çok eğildim sancı oldu hafif çokda dolanma yinede hassasız tabi artık ağırlaşıyorda yük dikkat et yinede benim dr oğlandada verdi kullanmadım ama bunda korkudan kullanıyorum cahillik işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…