2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırli olsun canım kız evlat baska bisey kendi kizimdan biliyorum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. Sanada ozaman gelsin pembeler

Canım ben ilçedeyim dr merkezde ancak gidiyorum drda 5 haftada bir çağırıyor burda kadın doğum uzmanı yok olsa abone olmuştum şimdiye
Hmm sabredecez ozaman komik bebenin yeni fotoları için. Benim komik yavrumun fotoğrafı daha erken geçecek atarım buraya gör bak komikimi

Biliyormusun benim başladı yine hafif hafif. Biraz duruyor sonra yine başliyor. 3 kilo süt getırdı sütcü onu kaldırdım şimdi hissettırdı kendini yine. Ev dagınık uğrasıcak halim yok tüm gece uzanıcam.

Ay cnaım yeni gördüm senin mesajını maşallah gönlüm de kız yatıyordu zaten Allah gönlüne göre versin inşllah

Boşver evi, uzan hiç.kalkma canım. Ayağını üşüttüysen de sancı oluyor, benim en çok ondan oluyor ama başladımı yatağa yatıyorum hemen. Geçmiş olsun

Kızlar bu yeme içme konusunda çok ikilemde kalıyorm fast fooda düşkünüm biraz hamburger yemedim gebelikte ama iskender yemek zararlı olur mu ne dersiniz zaten hiç bişe yiyemiyorm canımin istediğini yiyeyim mi sizler ne yapıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…