2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Et cok faydalı canım ye mutlaka ıskender zarar olur mu? Gecen yedim valla nasıl canlandım

Canim walla isten geldigim zaman hep uyudugum icin yemek nadir yapiyorum. Yapsam da kendim yiyemiyorum. Annem bi seyler verirse iyi. Vermezse ac kalacak halimiz yok. Guvendigim yerlerden yemek yedim. Iskender olur kebap olur lahmacun olur. Salata hic yemedim disardan. Ama iskender yemekle de bir sey olacagini sanmiyorum. Rahat ol

Sağolun kızlar içim rahatladı ben yalnzm eşim haftada üç gun eve geliyo işinden dolayı ailemde uzakta ben yemekte yapamıyorm hazr yemek mecburi oluyo

Bu gidişle hepimiz sabırsız anneler olarak temmuz anneleri olacağız gibime geliyor
Vallaha siz erkenden doğurun bizim sıpa baya inatçı halen daha günümü yakalamadı 14 ağustos normalde ama ultrasonda bebek 22 ağustos duruyor belli kurban bayramını illaki görecek inat etmiş

Yapma canım ev işi falan bırak pis desinler hiç bişey srnin ve bebeğinin sağlığından önemli değil benimde oluyor ufak tefek işlerde sancım uzanıyorum hemen

Kizlar ya aklima takildi kanamam oldu ya bende rahim acilmasi falan olmamistir demi serklaj falan icin olsa gorurmuydu acaba dr

15 haftadır yemedinmi hiç? Ben neler neler yedim bilsen :))))))
Tavuk döner yedim güvendiğim bi yerden ,pizza yedim içinden sucuk sosis falan seçtim tabi .çiğ köfte canım istedi etsiz yapılıyo ama korktm yemedim devlet has. Dr a sordm her şeyi yiyebilirsin ddi ama güvenemedim canım ama bu kadar pinpirikli olmakta istemiyorum . neler yedin :)

Vallaha siz erkenden doğurun bizim sıpa baya inatçı halen daha günümü yakalamadı 14 ağustos normalde ama ultrasonda bebek 22 ağustos duruyor belli kurban bayramını illaki görecek inat etmiş
Tamam canım biz doğurur sonra seni doğuma hazırlarız

Kizlar ya aklima takildi kanamam oldu ya bende rahim acilmasi falan olmamistir demi serklaj falan icin olsa gorurmuydu acaba dr
Kız valla sen dert arıyorsun seni yatağa bağlamak lazım aaa bi at şu düşünceleri kafandan çocuğun manken gibi herşeyide iyi maşallah çocuğunla ilgilen başka birşey düşünme

Kız valla sen dert arıyorsun seni yatağa bağlamak lazım aaa bi at şu düşünceleri kafandan çocuğun manken gibi herşeyide iyi maşallah çocuğunla ilgilen başka birşey düşünme
Haklisin gercekten bana dayak sartt soyle 2 tane kafama vur belki unuturum :)))

Benim doktorum çiğ et harici herşey serbest dedi o yüzden ayırt etmeden yiyorum bence sorun yok canın çektiyse ye. Sadece salatada meyvada dikkat et bol su ile yıka dışarda yememeye çalış kısıtlama kendini

Benim doktorum çiğ et harici herşey serbest dedi o yüzden ayırt etmeden yiyorum bence sorun yok canın çektiyse ye. Sadece salatada meyvada dikkat et bol su ile yıka dışarda yememeye çalış kısıtlama kendini
Salatayı mı dışarda yemeyim canım

Haklisin gercekten bana dayak sartt soyle 2 tane kafama vur belki unuturum :)))
Hahaha canım dağıt kara bulutları bebiş elbiselerine baksana sitelerden acayip tatlı şeyler var onları oğluşunun üstünde hayal et minnacık ayaklarına ayakkabı bak alışveriş yapmadan ama. Sana örgü için malzeme getirsinler örgüye başla bak çok iyi gelecek görürsün oturdukça kafanda kötü şeyler kuracağına mutlu olursun ben paspas yaptım sepetler yaptım penye ipten çok güzeller dene sende

Onlar ne ki )))) hamileler aş ermesin diye yazmıyorum ne sakatatlar yedim dışarıdan, sokaktan birşeyler aldım yedim, dönerin ne türlerini yedim, mc donalds ürünleri yedim :) evde pişen şeyleri yiyemeyince 3,5 ay yaşamak için hazır ne canım çekse yedirdiler açlıktan ölmeyim diye ))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…