2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırli olsun canım kız evlat baska bisey kendi kizimdan biliyorum Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inş. Sanada ozaman gelsin pembeler
Canimmm cok teşekkür ederim kiz evlat bambaska dimi? kiz annesi degildim ama anneme bagliligimdan bilirim :) insallah hayirlisiyla kucaklarsam yavrumu da bir erkek annesiydim bir de kiz annesi oldum mu bu dunyadan baska neyi isterim ki.. Allahima binlerce şükür olsun..
interiorarchitect canimmm kizin olacakmis masallah :) gozun aydin evlatlarimizi saglikla hayirla kucagimiza alalim insallah
Canim cok teşekkür ederimm insallah canim insallah hayirlisi ile o günleri gorelim :)
Ay cnaım yeni gördüm senin mesajını maşallah gönlüm de kız yatıyordu zaten Allah gönlüne göre versin inşllah
Canimciiiiim cok sukur Allahim ikisini de tatmayi nasip etti bana insallah saglikla gelirde minigim dünya mutlusu olurum :)

Ayy tatlı hamiş arkadaşlar ben biraz erkenci davranıyorum biliyorum ama yarın kontrole gidecem cinsiyetini söyler mi acaba. Sizde de dolu dolu 12. haftada cinsiyeti öğrenen var mı

Alkışlıyorum arkadaşım , güzel akıl verdin, ben örgüde kötüyüm ama dikmeyi beceririm başlayayaım ben de yarından
Valla canım dikişte olur bizim burda biri var kışlık eski kazaklar falan varya onlara bi şekiller falan yapıştırıyor şahane şeyler çıkarıyor

Canım sanki dikey duruyor bebiş bana mı öyle geldi hayırlısı olsun benim 17. Haftaya kaldı cinsiyet
Evet evet dik bacaklar bardas kariyer görünmüyor arası ve arada boyle eğilim sıkılıyor siti da bize donuktu. Suratını azcik gösterdi o da Dr baktı zorla. Hep sırtını izledik

İyi değil diyorlar canım ne olur ne olmaz boşver yaptırma aslında ben birinden duymuştum bitkisel boyalar varmış hamilelere yapılan

Benimde 3 gün önden gittiğimiz için 3 gün fark var canım seninki neden 2 hafta bi sorsaydın keşke

Canım bende doktoruma sordum. Yaptırabilirsin demedi. Sadece forumlarda şu marka konuşuluyor deyip bir boya markası yazdı. Bende riske atmamak adına boyamıyorum kafam sarı siyah beyaz karıştı gitti :)

Sakınan göze çöp batar derler ya öyle galiba:)) afiyet bal şeker olsun

Ben erken öğrendim canım erkekler erken gösteriyor galiba
Ayy canım erkek mi senin bebiş hayırlı olsun. Valla canım demem o ki açlık gelince ne yicemi bilmiyorum elim ayağım titremesin diye ne bulursam artık oğlumda böyle değildim sonradan olduuuummm şarkıda var ya

Haha evet canım doktor yüzde 80 erkek demişti

Boyat bence. Kana nüfus edecek kadar bir şey değil ki saç boyası. Öyle olsa annemin gözleri falan renk değiştirmeliydi 30 seneyi aşkındır saçını boyuyor. Yine de için rahat etmezse günlük spreylerfen kullan canım, yıkanınca akıyor ya onlardan.

Benimde 3 gün önden gittiğimiz için 3 gün fark var canım seninki neden 2 hafta bi sorsaydın keşke
Aslında ilk hamile kaldigimi zaman iki haftaydı sonra bir hafta fark oldu dr normal dedi demekki geç yumurtlamışsın. Ben hep devlete gidiyodum kendi dr izne ayrılınca özele gittim ordaki cihazda 8 ile 10 gün arası fark var oda normal geç döllenme dedi ama sanırım cihazlardan çok fark var. Iki hafta farkı gördüğüm cihazla 1 hafta farkı gördüğüm aynı hastane aynı cihaz ama işte sonuç bu. Doktorum yüksek ihtimal sat a göre doğum yapcan diyo bakalım

Hmm hayırlısı canım sağlıkla doğsunda kuzucuk 3 gün önce veya sonra fark etmez

Yanliz bas agrim çok var ve tansiyonum düşüyor devamlı, bu bas agrisiyla nasıl bas ediyorsunuz ? Tansiyon dusukluggu yasayan varmi bugün doktora söyledim yüksek olursa kork dedi, evet ama çok halsiz bitkin düşüyorum bas agrim da tansiyon dusuklugundsn sanırım.. birde bana multivitamin+Demir takviyesi+balık hapı verdi folik asidi bugün itibariyle biraktik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…