2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alkışlıyorum arkadaşım , güzel akıl verdin, ben örgüde kötüyüm ama dikmeyi beceririm başlayayaım ben de yarından

afiyet olsun :)

Ay Kızlar bu beyazlarla be yapacağız varolanlar tabi çok kafam karışık 3 ayrı dktrla görüştüm kanıtlanmış zararı Yok diyor ama kendi kuaförüm arkadaşım o kesinlikle yapmam diyor kuzenlerin hepsi boyatı boyayalım diyorlar ay kafam da deli sorular çokta istiyorum ama biryandan ya birşey olursa diye korkuyorum bir akıl verin Kızlar

Ben de herşeyi yiyorum, şaşırıyorum zaten burda bazı sordukları sorulara da:) sağlıklı beslenmemiz gerekiyor evet, ama bu sadece hamilelik için değil her zaman geçerli olan bişey, düzenli olarak sadece fast food beslenmiyorsak arada yemenin ne zararı olabilir. Yediklerimiz bize yarar ya da zarar, onlar hertürlü alıyolar zaten bizden, gelişimleri için gerekli olanları. Bozuk bişey yiyip zehirlenmedikten sonra sorun yok tabi benim genel olarak midem öyle çok hassas değildir zaten, kimi de 1 öğün dışarıda bi lokantada bişey yesin, midesi bağırsakları bozulur, öyle hassas olanlar ayrı tabi. Sonuçta kişi kendini bilir

Kızlar siz ne güzel dikkat ediyosunuz ben nerde ne buldam ağzıma atıyorum pis boğaz mıyım ne
Bende gebe olmadan önce herşey yerdim şimdi iştahım eskisi gibi değil ama memnunum bu halden bazı arkadaşlarım öyle günlük meyve kuruyemiş sebze yiyorum diyor ben diyorum hepsini birgün de yiyemem hergün birini anca yerin:))

Katılıyorum sana arkadaşım çok ta şey yapmamak lazım

Beyzlar bendede ufak ıfak başladı, 16. Haftayı bekliyorum, doktorum kanıtlanmış bişey yok ama ilk 3ayorgan gelişimi dönemi, içimiz rahat etsin demişti. Sonrasında boyatıcam. İlk hamileliğimdede boyattım, boyatmayan arkadaşımda vardı tabi. Senin için nasıl rahat edecekse yani, ben sorun olduğunu düşünmüyorum, zaten hiçbiryerde okumamışsındır hamilelik boyunca boyatma diye bişey. Bu arada emzirme döneminde dahi boyatmayanda var, sütten de geçer diye. Tercih meselesi, ama biraz takıntı tabi bence

Selam arkadaşlar, bizim fındık kitlesi kendini göremedik. Sizden tahmin alabilir miyiz? Aslında canım sıkıldı biraz. Öğreneceğiz umuduyla gittik. Haftaya renkli usg te girecegim

Eklentiler

• IMG-20180212-WA0008.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 74
Dimi ya benim de bunu duymaya ihtiyacım vardı bugun dktra sordum tekrar dedim şehir efsanesi mi yoksa varmı varsa etrafım okadar boyatan var röfle falan yaptırıyorlar hatta benim düz boya iş hayatı içinde oluncada çok rahatsız oluyor insan gerçi olmasamda rahatsız oluyorum

Bende gecen yil.cok orgu yaptim bu sene daha sezonu acanadim cikamadimki disari bir bakayim haklisin cnaim oyalanmam lazim

Of keşke ben de dikkat ediyorum diyebilsem hem kusuyorum hem de içimdeki canavar içimi kemiriyor iki saatte bir yiyorum hem de öyle böyle değil Kilo almayan hamilelere o kadar özeniyorum ki

Selam arkadaşlar, bizim fındık kitlesi kendini göremedik. Sizden tahmin alabilir miyiz? Aslında canım sıkıldı biraz. Öğreneceğiz umuduyla gittik. Haftaya renkli usg te girecegim
Hadi ya ogrenemedin mi cinsiyeti. Bizim tarihler yakin ben de carsamba gidecem. Umutlanmayayim mi simdi.

Biz boyayı dert ediyoruz da kuaforler ne yapsin. Kadin hamile kaldiginda isi mi bırakıyor. Dogurana kadar kimyasal kokularin icindeler wallaha. Gerci beyazim cok yok ben de bu yuzden boyatmayi düşünmüyorum ama cok olsaydi 4-5 aydan sonra boyatirdim herhalde

Aynen, bak çok mantıklı

Tamam canım biz doğurur sonra seni doğuma hazırlarız
inşallah motive ve akıl verecek takatiniz olur ya sahi benim aklım hastaneden geldiğimden beri şu konuya takıldı hani bebek usg fotosunda kaç hafta kaç günlükse yazıyor dr bana 12 buçuk hafta dedi ama verdiği fotoda tamda benim sat a göre yazıyor 14+0 ne oluyor şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…