2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hamilelik için değil ben genel anlamda konuşuyorum canım keşke şu an dr un dediği şeyleri yiyebilsem ama midem almıyor ki berbat bir aşerme dönemi yaşıyorum ve midemde kalıcı olan şeyler sadece ekmek arası domates bir de makarna bunlarda beslemiyor ki sadece kilo oluyor, bir geçse şu ilk dört ay

:)) geçecek inşallah canım Allahın izniyle. Bende birşey yiyemiyorum ağzımın tadı berbat durumda vitaminlerle büyüyo yavrum şimdilik. İnşallah geçer

:)) geçecek inşallah canım Allahın izniyle. Bende birşey yiyemiyorum ağzımın tadı berbat durumda vitaminlerle büyüyo yavrum şimdilik. İnşallah geçer
İnşallah en kısa zamanda geçer ayrıca o berbat ağız durumu ben de de var gerçekten berbat bir his

Masallah canim ne guzel.. Ben sanmiyorum kimsenin bisey yapacagini iki taraftanda oyle bir beklentim yok.. bide uzaklik varya bizim doguma falan da gelen giden olmayacak zaten.. herseyini ben kendim yapacam 20. haftadan sonra baslayacam insallah ama simdiden bisey almasamda bakiniyorum

Anladım cnm bnde multivitamin kullaniorum ama demir ilaci için suan değerlerim iyi olduğu için ilerleyen haftalarda vericez dedi
O zaman sanslisin canim. Benim demir eksikti. Ama verirken prosedur geregi vermis gibiydi. Kan tahlilimi en baslarda vermistim. Tahlil kagidimi hatirlayip ona gore vermis olacagini sanmam. Iyiki de vermis. Ama zor bir ilac ictigim gun rahatsiz ediyor

Arkadaşlar herkes demir ilacına basladimi ben doktoruma sorduğumda suan için ihtiyacın yok ilerleyen dönemde vericez dedi benim gibi hala kullanmayan varmı merak ettim??

Doktorum bana mega bone ve regenesis diye iki takviye verdi canım içinde demir de var. Hatta yok yok
Decavit vermedi bunları almamin yeterli olacağını söyledi.

Canım demir baglamana baktırdın mı bende kronik anemi var o yüzden soruyorum. Örneğin benim demirim çok yüksek ama demir baglamam da yüksek olduğu için demir kana geçmiyor olması gerektiği kadar ona bakmadilarsa baktirmani tavsiye ederim.

Balık hapını hergun mu iciyorsunuz anneler ?

Ben içinde balık yağı ve omega 3 de olan fakat başka vitaminler de olan regenesis diye bir hapı her gün içiyorum bu pazartesiden beri canım

Aynen o test bu test derken, bir sonraki randevuyu beklerken bi bakmışsın zaman geçiyo ne ara 4 ay içine girdik

Reactions: D-E
Her ihtimale karsi riskli hareketlerden kacin. Ve kahve veya pembe akintin varsa gecene kadar tuvalet harici kalkma ve bol su ic. Kanamaya en guzel care bu canim
Dünden beri kanama vs yok hiç bugün doktora gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin iki kaybımız oldu Allah bu kez bebegimizi bize bağışlasın

ben de 12+lı gunlerdeyım doktor haftaya cagırdı, hala folık asıt kullanıyorum
vıtamın vs haftaya gıttıgımde verır sanırım
geçmişi biraz okumaya çalıştım inşallah herkes iyidir. iki gündür pek yoktum buralarda

son gunlerde kasıklarımda agrılar oluyo gece bıle uykudan uyanduruyo
normal bıseydır ınsallah

benım ılk cocugmda kızdı ınsallah bu da kız. kıyafet vs cok asırı bı alsverse ihtycmz yok gibi:) ilk kızımda görmemiş gibi davrandıgım ve aşırı heveslı oldugum ıcın hersey cok:)

Gunaydin anneler.ben cinsiyeti 12 marta kadar ogrenemiycem.ama olsun hersey yolunda gitsin de cinsiyet geri de dursun.gobisimin fotosunu yollayacam onun yerine.erkek karni gibi duruyor ama bakalim ne cikacak

canım gönlune göre olsun
benım ılkkıınde göbegım yayvan gıbıydı ama pek cıkmamıstı gören erkekmı dıye soruyodu
ben de herdefasında doktordan teyıt alıyodum kız dı mi diye:)

belıtrılere vs pek ınanmıyorum yanı anneler aynı seyler yasayıp hem kız hem erkek bebek dogurmslar vs

ama benım kese durusuna göre buradan arkadaslar kız demıstı
sol da hıssedıyorum oyle olnca kız olr dedıler
mıde bulantım cok esım bıle ogrenmeden kız dıyodu
sıvılcelerım cıktı o da kız cocuk belırtısıymııs
ıkılı testte beta 50 uzerı ona da kız olnca olurmus dedıler

yanı ben de baya bısey tuttu:)

Ayy inşallah olacak canım merak etme helal olsun senin kvye benşmki bi altınını takar çıkar iş bitti hoş bunda kız olursa adını koymazsam onuda takmaz ya neyse dedikodu yapmiyim. Valla heyecan olsun bebişlerin geleceği belli olsun diye istedim senden fotoları cidden iyi heyecan oldu çok güzeller ama rabbim tadını aldırsin bitanem

bendede aynı şikayet var karnım o kadar şiş ki hazımsızlık diye düşünüyorum ama tuvalete çıkmada sorun yaşamıyorum, herkes hamıle oldugumu anladı kocaman karnım daha 4 ay :) yalnız degılmısım

hala cinsiyeti öğrenemeyenlerde bizde varız :) kontrolümüz 23 şubatta 5 hafta sonraya vermişti dr umuz hala gecmedi zaman 18. haftamız bitmiş olacak gittiğimizde artık öğreniriz heralde :) herkes kız diyor ben erkek hissediyorum ama ilk bebeğimiz kız olsun istiyoruz bakalım hayırlısı uğurlusu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…