2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oktay bey bu koruparka giderken solda olan hastane nilüfer de oluyor sanırım. Emre beye iyi mi dediler ben hiç duymamiştım kendisini. Arastırayım onuda

benim duyduklarım memnundu yine araştır belki içine siner

Aslanlarda dedigim dedikmis bakalim ne olacak :)))

Babam ve eşim aslan 28 senedir ömrümden ömür yediler biri bitti biri başladı aileye gelecek üçüncü aslanda benimki olacak ben huniyle gezerim artık

kv nin adını mı ay çok acayip neyse kınamıcam başıma gelir falan
benim annemler para biriktiriyor da kv ilk çocuğa altın takar 2. ye onu bile yapmaz
1 tl ye ip almış hediye götürmek için yelek örmüş bana ayırmış şimdi

ONTK alıntıladım ama olmamış
çok çok güzeller sende bebeğin de çok şanslısın
üstünde de görürüz inşallah iyi günlerde mutlulukla kullan

B
Aynen o test bu test derken, bir sonraki randevuyu beklerken bi bakmışsın zaman geçiyo ne ara 4 ay içine girdik
Biz evham yapmaktan doğuma yaklaştığımızı faretmiyoruz bu gidişle apar topar gideriz oldu bittiye gelir. Çocuk kucağımızda döneriz buraya :)) evet ya ben 16. Haftadayım şaka maka büyüsün bebişler büyüsün göbüşler

Dünden beri kanama vs yok hiç bugün doktora gidiyoruz dualarinizi eksik etmeyin iki kaybımız oldu Allah bu kez bebegimizi bize bağışlasın
İyi haberlerle gel inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Dualarım sana ve bebişine

Hayırlısı olsun canım. Bizde ilk kız istiyorduk ama içimden erkek olacağı geçiyordu ve erkek olacak. Seninde içinden geçenmi olacak acaba :))

Amin canım inşallah

Ü
bebiş yukarı çıkmaya başlamıştır canım ondandır kasık ağrıları bendede var hala drum bebek büyüyor artık ve yukarı çıkıyor dedi. Bizim yaramazlar kendilerine yer açıyo :)) ben vitamine 13. Haftadan sonra başlamıştım sanada verir artık

rofleli_kedi oğlum da kpin adı hadi o tamam erkektir soydur falan eşim istedi ok dedim de kız olırsa bekleyecekler kvnin adını koymamı olmaz artık yani cahilde değiliz hangi devirde yaşıyorsak herkesin fikrine saygı duymazlar örnek verim kaynım koymadı kızına annesinin adını kızın adı a ise kv b diyor ben o ismi söyleyrmiyorum diyor halbuki daha kolay a ismini söylemek ama kendi adını koymadıkşarı için garez ediyor

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, 100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya tammu, 100 el mubdiu, 100 el şafi, 100 elhamdülillah, 100 Suphanallah, 100 Allahü Ekber, 100 er rahman, 100 er rahim, 3 ihlas, 1 Felak, 1 nas, 1 fatiha, 1 bakara suresi evlat sahibi olmak isteyenlere hayırlı evlat, hamile olanlara sağ salim kucaklarına almaları,yeni doğum yapanlara sağ salim büyütmeleri, hasta olanlara şifa, dertli olanlara deva, borçlu olanlara eda ve bilmedigim kabul olunmasını istediğiniz her ne duanız varsa kabulü icin Amin diyen herkeze hediyemdir.Rabbim kabul etsin inşallah ❤

Ayy koyma adını falan Benimki oğlunun gözüne girebilmek için öyle canım tek çocuk ya ondan yoksa birbirimizi hiççç sevmeyiz aramızda yoktur hiç umrumdada değil kendileri. Ben çocuğuma eşime evime bakıyorum gerisi umrumda değil :))

Hayırlısı olsun canım. Bizde ilk kız istiyorduk ama içimden erkek olacağı geçiyordu ve erkek olacak. Seninde içinden geçenmi olacak acaba :))
ah bakalım dr 12. haftada erkek gibi dedi ben kıkırdadım gibi diyorum 12. haftada değişebilir demişti çok yakın arkadasımında basına geldı ondada 12. haftada erkek dıyıp 18.de kız dedıler :) bakalım merakla beklıyoruz cevremdekı herkes kız dıyor

Bundan sonrası sadece heyecan olsun inşallah canım evham kaygı korku hepsi gitsin mutlu mutlu doğuma gidelim alalım kucağımıza

Yok canım yalnız değilsin gören hemen ayy hamilemisin deyip karnımı okşuyor :)) ilk çocuk benimkisi ondan herhalde ama çok güzel duygular Allah isteyen herkese tattırsın inşallah

Aminnn canım çok sağol yüreğine sağlık Allah kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…