2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende bu saydıklarının hepsi var ama erkek :) hiç biri tutmadı :)

Hmm benimkide değişebilir ozaman desene :)) çok gülerim ozaman :)

Sende koyma ayy sinir oluyorum öyle isim bekleyene sen olmuşsun zaten isminle çocuğun hayatını karartmaya ne gerek kız sen bana yolla sabah sabah hormonlarım uçacak seninde benimde kv :))

Benide ekleyiinn :) benim başım kel mi :)

ayy yalancı yaa
söyleyemiyorum demek nedir
ne değişik insanlar
diğer oğlu da koysaydı o zaman
tüm torunlar babanne dede adıyla büyüsünler Allah sabır versin arkadaşım iyi akıl sağlığını koruyorsun

benim arkadaşıma da kız dediler
baby shower yapacaktık bir sürü şey aldık hazırladık
7. ayda bişi olmuş başka bi hastaneye acil gitmiş doktor oğlunuz iyi korkmayın dedi nasıl şaşırdılar oda halı perde hazırdı
bi kısmı değişti değişmeyenler çöp oldu

ONTK bebeğinin cicileri çok güzel iyi günlerde sağlıkla giysin inşallah.12. haftada erkek dediyse değişmez canım bizim topikte 12 de erkek denilen hiç bi bebek yanıltmadı diye biliyorum maşallah.

Haha ay inşallah benim başıma gelmez çocuğun şimdiden herşeyi mavi geldi hediyeler :))

ONTK bebeğinin cicileri çok güzel iyi günlerde sağlıkla giysin inşallah.12. haftada erkek dediyse değişmez canım bizim topikte 12 de erkek denilen hiç bi bebek yanıltmadı diye biliyorum maşallah.
Valla resmini atsammı çok net belliydi o nasıl bişeydi diye gülmüştüm o günü :))

O zaman sanslisin canim. Benim demir eksikti. Ama verirken prosedur geregi vermis gibiydi. Kan tahlilimi en baslarda vermistim. Tahlil kagidimi hatirlayip ona gore vermis olacagini sanmam. Iyiki de vermis. Ama zor bir ilac ictigim gun rahatsiz ediyor

Demir ilacı skıntılı oluyo biraz, kızıma hamileyken sanki istahida açiyo diye hatirliorum

Aynen canım bencede. Birde bizde çocuklarımızda onların elindeyiz sonuçta zararlı birşey neden versinki. Hadi 1 dr 2 dr 3 dr verdi hepsi kötülük peşindemi? İnanmıyorum

Öyle tabi canim birde doktora güven çok önemli adamlar oyle birsey yok diyorsa vardır bi bildikleri. Birde doktora siz yine değiştirin ilaç ı dersen hem doktora güvenmemiş gibi oluyo hemde adam dicekki gel kardeşim sen otur ozmn koltuga

Gunaydin kizlar, hayirli cumalar. Ben bugun ikili testin sonucunu almaya gidicem, papp-a normal degeri kac olmali bilen var mi?

Tabiki koymicam hamile kalmaya karar verdiğimde eşime de dedim benim kv melanet bişey çünkü oğlunun hatrına yüzüne baktığıma şükretsin bidr ömür boyu çocuğumun adını onunla mı yaşatim 4 tane kp adı 3 tanede kv adı var zaten ailede ben eksik kalim eşimin aklını çelerler diye baştan kestim erkek olursa yine sen koy kız olursa benim hakkım dedim zar zor tamam çıktı ağzından hoş kendide ölmez anne diye ama Allah korkusu yani

Sende koyma ayy sinir oluyorum öyle isim bekleyene sen olmuşsun zaten isminle çocuğun hayatını karartmaya ne gerek kız sen bana yolla sabah sabah hormonlarım uçacak seninde benimde kv :))
Kız inan ki sabır işi bunlar arada eşler var işte yoksa şeytan küpü küllüğü kır diyor da bak sabah sabah delirdim yine tövbe tövbe

rofleli_kedi bazen yakıp yıkıuorum ortalığı tabi başka sorunlarda çok en basiti bu isim konusu ama yinedr diyorum ben küçüğüm saygısızlık yapmiiim kendiker der der durur tabi oğullarıda onları tutmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…