2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım Allah kabul etsin

ayyy onunkı cok fenaymıss ya bende cınsıyetten sonra bı baska dr gıdeyım dıyorum :) benım drum ultrasonu cok ıyı dedıler ama yanılmayacak dıye bıseyde yok :) 23 şubat bızım kontrol ben en ıyıs mart ortası bı baska dr randevu alayım da hem arada yenıden kavusmus oluruz :)

büyüklerin ismini koyma işine oldum olası cok karsıyım
ölmüş olsa da yasıyor olsa da
saygı onla yapılmıyo
bana kımse gelemez öyle seylerle asla kabul etmeyecegımı bılıyolar:)
babam abımın cogugu ıcın dedelerın ısmı olsun dedı yanı bızım dedelerımz
ablam dedıkı madem öyle kendın ogluna koysaydın asla karısmıycaksn sakasını bıle yapma
gelın uzulmesın, karar onların
nitekım bız hıc bıse demedık kendılerı koydular ısımlerını

Valla bizdede hamilelikten önce dedim ki kimseye söz verme kız olursa ben koyucam erkek olursa sen koy , kendi ismide dedesinin ismi olup sevmediği için sen nasıl istersen dedi :) erkek olursa ismi hazır da kız olursa ben kararsız kaldım bu defa hahahah :)

Gunaydin annisler .idrara sık cikiyor musunuz sizde hep bir baski var sanki kaciricam gibi eğilip dogrulunca..kasiklarim batiyor gibi his zaten hic gecmedi..bas agrimda oluyor..sizlerde de var mi ayni seyler?

Allah hayirla islah etsin diyecem hepsini ama bazen iyiligimize dahi olsa herseye fikir yurutup karismalari size de batmiyor mu? Benim ki cok bilir. Ben 22 yasinda evlenmisim kucugum herseye tamam dedim durdum. Ama artik yeter oluyor bazen. Isim konusunda icleri gidiyor bizimkilerin de. Desekki kizima senin adini koyacaz havalara ucar tellal cikarir ilan eder. Ben de omur boyu kaynanamin adi dilimde dolasirim. Neyse bastan kestirip atiyoruz da allahtan bisey demiyorlar. Iyi olsunlar ama uzak olsunlar gercekten.
Benim de oglum var kv olacagim allah nasip ederse. Oglum evinde huzurlu mutlu olsun baska istegim yok. Ben zaten ya calisiyor olurum ya da emekli. Yer icer gezerim bana ne gelinden.

Gunaydin annisler .idrara sık cikiyor musunuz sizde hep bir baski var sanki kaciricam gibi eğilip dogrulunca..kasiklarim batiyor gibi his zaten hic gecmedi..bas agrimda oluyor..sizlerde de var mi ayni seyler?
Idrar tahlili ver canim. Idrar sikistiriyor ama eskisi kadar sık degil. Kasiklarin da agriyorsa bence temkinli olup tahlil vermekte fayda var

Günaydın Kızlar nasılsınız ya ben hiç uyuyamıyorum günde 4 yada 5 saat uyuyorum acaba bu Demir ilaçı kan ilaçı balık hapı ilaçı enerjimi veriyor bana anlamadım dktrda sorucam bu arada 2 kilo vermişim

Arkadaşlar, yatış şeklinize dikkat ediyomusunuz, ya da doltorunuz uyardı mı? Ben sola dönüp yatayım istiyorum, bebek için ideal olan diye ama yok yatamıyorum. İlk doğumdan sonra alışkanlık oldu sırtüstü yatıyorum hep. İlk hamileliğimde yüzüstü yatıyordum, doktorum sola dönerek yatmamı söylemişti, bebeğe kan akışı daha iyi oluyormuş. Şimdiden dikkat etmek gerekir mi acaba??

bende çok idrara çıkıyorum özellikle gece baş ağrım da hiç geçmiyor çok ağrimiyor ama hep var.

Baş ağrısı bende mevcut canım sık idrara çıkmada tahlil verdim biraz iltihap var kendi dktrama hala gösteremedim

Ben de previt positive kullanıyorum. Vitamin ve mineral takviyesi içeriğinde Demir de var. Şimdilik yatmadan alıyorum bulantı yapabilir diye vücut alışınca sabahları alacam.

Canım bende öyleyim inan ki sıkıştırmaya başladı bebişker drum dedi bebiş büyüyüp yukarı çıkacak sık idrara çıkma kasık ağrısı olur diye ama gece sabaha kadar 5-6 kez wcye zor düşüyorum uyanmasam kaöırıcam o derce yani

Evet k.maraşliyim bende vatanda zeyneb hanıma gidiyorum.bizde bugün 14 haftalık olduk cinsiyet belli değil inşallah bugün gidicem öğrenirim
İnşallah canım öğrenirsin ilk doğumunu nerde yaptın. Ben doktorumdan memnun kaldım hastaneden de küçük diyor herkes megapark falan diyorlar ama vatanın bütün doktorları çok iyi megaparkta gözü kapalı gidebileceğim pek dr yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…