2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin canim. Ben de hic yatamiyordum. Iki gundur sagima soluma arkama buyuk yastiar koyup hafif oturu pozisyonda yatiyorum. En azindan tam sirt ustu ya da yan yatmadigim icin istedigim tarafa donuyorum. 2 gundur deliksiz uyumusum. Bir de ilaclari aksam alirsan rahatsiz edebilir. Ben aksam aldigimda gece yatamamistim

Evet canim dikkat etmek gerekir. Cunki rahim bebekle beraber neredeyse yarim kiloya ulasti. 16. Hafta icin diyorum. Bu da sirttaki ve sagdaki damarlara baski yapar. Kan akisini yavaslatir. 12 hafta onemli degil ama 12 den sonra yatis pozisyonu onemli. Ozellikle gunduz dinlenirken de hep sol tarafa donuk yatin

O zaman endiselenme. Bizde de agrilar var surekli degil ama bazen keskin bir sanci anlik vurup geciyor mesela. Senin de rahim buyuyor ondandir belki
3.aydan sonra bebek rahim den karin boşluğuna dogru cikacak demisti doktor sanirim idrara sik cikmalar bundan ve genislemelerden kaynakli.Rabbim kotusunu göstermesin

Aynen megaparkta gidecek doktor yok dediğin gibi en iyiler vatanda bence hastane de iyi çoğu tanıdığım orda doğum yaptı memnun ilk çocuk Hastanesi'nde yapmıştım ama doktorum iyiydi burda yok şimdi

Galiba haklisin canim daha cok yasayacagiz bu durumu anlasilan..cok saol
Sende sağol canım geçen haftaki kontrolümde dr üzerine basa basa söyledi mesela benimde girip çıkan kötü sancılarım var bi kaç gündür ama dr olur dediği için kafama takmak istemiyorum bebek bi şekilde ben burdayım diyor bebişlerin kınuşma tarzıda şimdilik böyle

Ooyy onlar biz buradayız iyiyiz desinler de ben raziyim çişli anne olmaya

Aynen megaparkta gidecek doktor yok dediğin gibi en iyiler vatanda bence hastane de iyi çoğu tanıdığım orda doğum yaptı memnun ilk çocuk Hastanesi'nde yapmıştım ama doktorum iyiydi burda yok şimdi
Normal mi doğumların canım ilk bebiş kaç yaşına girdi k.doğum hastanesi çok kalabalık artık ya gidilecek gibi değil bide benim sezaryen orada eşleri vs almıyorlar eşim gelmezse yanıma hastaneyi yıkar vallahi o yüzden özele gidiyorum ilk drun kimdi

Hahaha aynen valla doktorların işine karışmamak lazım :))

2011 de doğum yaptım normal oldu ama zor oldu Gülcan akdemir di soyismi yanilmiyosam bizim tanıdık vardı onun sayesinde yanıma gelmişti eşim oda tek kişilikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…