2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi yapmışsın canım garantiye almak lazım :)) çok fenalar ya

2011 de doğum yaptım normal oldu ama zor oldu Gülcan akdemir di soyismi yanilmiyosam bizim tanıdık vardı onun sayesinde yanıma gelmişti eşim oda tek kişilikti.
Oooo canım sen baya ara vermişssin yine normal mi yapacaksın bi arkadaşım vatanda normal doğum yaptı çok beğeniyor hastaneyi sanırım dr girmezse de ücretsiz normal doğumlar

Kız inan ki sabır işi bunlar arada eşler var işte yoksa şeytan küpü küllüğü kır diyor da bak sabah sabah delirdim yine tövbe tövbe
Sakin canım bende öyleyim Allahtan uzak benimki. Uzaktan bukadar karışıyo cinnetlere gelll :))

ONTK oturdum burda senin oğlanın pipisini bekliyorum amaa lak lak yapıosun sen hala
Ay pardon kız benim kp sürpriz yapmış çıkmış gelmiş eşimle yolcu ettim onları bi geldim bi sürü sayfa birikmiş yetişmeye çalışıyorum ammada yazmışsınız 1540. Sayfadayım ama dur önce resmi atım pipi gör hahaha :))

Hadi bi yanede daha yazayım 1546 olsun zaten bizim topik doğurana kadar 15 bini bulur

Oooo canım sen baya ara vermişssin yine normal mi yapacaksın bi arkadaşım vatanda normal doğum yaptı çok beğeniyor hastaneyi sanırım dr girmezse de ücretsiz normal doğumlar
evet baya ara verdim kısmet bu zamanaymış inşallah normal istiyom ama doktor son ay karar veririz dedi ilk doğum zor olunca.

Aynen iyilikte istemez olduk biz nasıl yaranamıyorsak onlarda yaranamazlar :)) Allaha yakın bize uzak

Al bendende okadar ya enerji fazla yada rahat edemiyoruz ben yastıkla boğuşmaktan uyuyamıyorum :))

MRB ARKADAŞLAR uzun süredir yoktum buğün ikili teste gittim doktor ense ve gelişime normal dedi sadece eşi önde takıp edılsın dedı . sonuçlar bir hafta sonra bebeğimi erkeğe benzetti benzetip sonradan değişen cıktımı hiç aramızda

Ne güzel demiş ablan. Bende çok karşıyım bende ilerde torun sahibi olacam benim ismimide koymasınlar ne gerek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…