2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eki Görüntüle 2111990 Ay koptum kız bak çizimle anlatıyom ok ile gösterdiğim pipi diğeri bacağı çocuğun ama ufacık deil yani :)))
Sen ciddi misin. Bence sag bacak o. Pipiye oyle yandan bakmiyorlar ki. Popo kismindan bakiliyor. Bak bir arkadas atmisti cok netti. Eger bu pipiyse... ne diyim masallah yani

Yazarim inşallah hep takip ediyordum sizi ama yazma fırsatım olmuyorum iyi oluyor burası aynı anda hamile olduğunu kiselerle sohbet etmek bilgilerini almak güzel oluyor.
Evet ya çevredekiler hamile olmadığı için bizi anlamıyorlar onlarla lak lak yapılmıyor

Gunaydin annisler .idrara sık cikiyor musunuz sizde hep bir baski var sanki kaciricam gibi eğilip dogrulunca..kasiklarim batiyor gibi his zaten hic gecmedi..bas agrimda oluyor..sizlerde de var mi ayni seyler?
Artık idrara gitmekten bıktım ama tabi gunde 3 lt su icince normal ama yinede sıkıldım:) bazen geldiği zaman kendimle inatlasiyorum gitmem diye ama mecburen gidicem basınç yapıyor artık

Artık idrara gitmekten bıktım ama tabi gunde 3 lt su icince normal ama yinede sıkıldım:) bazen geldiği zaman kendimle inatlasiyorum gitmem diye ama mecburen gidicem basınç yapıyor artık
Tatlım sıkma kendini git hemen yaşlanınca idrar kesesi sarkmasına sebep oluyormuş hamileyken sıkmak

Ayyyy ben koptum asıl kız o kadar pipi mi olur bacağı o
Diyorummmm inanmıyorsunn doktorda bana birşey görüyormusun dediğinde bende sadece bacak görüyorum dedim güldü hayır çok net pipisi bu deyince beni gülme tuttu günlerce baktım bacağıyla aynı boyda diye :)) ama genede net görünmesine rağmen yüzde 20 yanılma payı veriyorum dedi. Maşallah benim oğluşumun pipisine sünnet şart

Bence bi kac kere sunnet gerekebilir

Kiz allah iyiligini versin 11+5 de bacak kadar pipisi mi olur bebegin
İlk bebeğim acemiyim valla bende bacak sandım değilmiş ne bileyim ya bizimki hem boy uzun olacakmış hemde işte atmaya korktuğum o resminde gördüğünüz endamı yeter evlenen düşünsün töbe töbe kız maşallah desene :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…