2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım nette okudum bu haftalarda olabilen bişey diye geçen dikkatimi çekmişti ama tabi doktora danışmakta fayda var yinede
Canim 16.haftadan itibaren gelebiliyormuş normalmis diye okudum simdi sari ve kokulu bisey degilse endiselenecek birsey yok yazıyor ama sıkmamak gerekmis..
Belki tecrubeli anneler biseyler yazar görüp icim rahatlar.

Canim 16.haftadan itibaren gelebiliyormuş normalmis diye okudum simdi sari ve kokulu bisey degilse endiselenecek birsey yok yazıyor ama sıkmamak gerekmis..
Belki tecrubeli anneler biseyler yazar görüp icim rahatlar.
Canım artık süt gelmesi gayet normal hiç endişelenme. Gögüslerimiz emzirebilmek için hazırlanıyor. Önceki hamileliklerimde benim de öyle olmuştu.

Gubaydin kizlar nasilsiniz :) benim ikili sonucum cikmis temizmis ama dr a persembe gidecegim :)
Gözün aydın evhamlım sen bişiler bulmaya çalışırken minikten evhamsız güzel haberler geliyo sana inat ediyo yirimmm ben onuu

Ben daha hic vitamin almadim bir sorun olurmu ki acaba
peki gittiğin dr vitamin önermedi mi canım bana direkt reçete yazdı yeterli gıda almıyoruzdur eminim zaten azıcık yıyebılıyoruz o yuzden bence almak onemlı ama bakıs acısı tabıkı bence dr ıle gorus

Gözün aydın canım. Darısı bana

Geçmiş olsun canım

Arel13 canım sonuçların nasıl cıktı merak ettim seni? 7 de çıkıcak demiştin sanırım
Bende henüz cinsiyet öğrenemedim doktor 16.haftada dedi bekliyoruz işte
Canım dün mesaiden sonraya almıştık randevuyu yetkililer gittiği için sonucu alamadık bugün birazdan tekrar gideceğiz haber veririm sana inşallah dua et bizim için

Aynen canım ben zayıfım ama 6 haftalıkken benim karnım kocaman olunca rahatsız oldum kotlarımın düğmeleri falan kapanmıyordu fenaydı bende hamile kotu aldım rahat ettim. Doktora sordum neden bukadar şişim diye oda çocuk yukarı çıkacak falan ya vucut önceden hazırlığını yapıyormuş çocuk rahat bir şekilde büyüsün diye :)) rahatına düşkün bebişler olacaklar

kendi ya da tanıdığı sağlık kurulşunda çalışan var mı
benim düzenli bir doktorum olmadığı için soramadım kızılayı aradım ama onlarda net bilgi veremediler

gebelikte kan bağışında bulunabiliyor muyuz ?
bile duyan var mı

merhabalar :) adanada hangi hastane doktora gidiyorsun acaba :) doğum için nereyi düşünüyorsun bide....bende inşallah okullar kapanınca geleceğim memlekete ...ama hastane ve doktorlar hakkkında hiç bilgim yok
Canim guzelyali hastanesine gidiyorum bayram bukana benim ilk dogumum sezeryan bu dogumumu normal yapmak istiyorum o yuzden bayram beyi tercih ettim adana da sezeryan sonrasi vajinal dogum yapan sayili doktorlardan biri.zaten yeni basladim 2 dir ona gidiyorum ama ilgili bi doktor herseyi soruyor daha once doktorumun sormadığı seyleri bu doktorum soruyor ve onemsiyor o yuzden hosuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…