2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben folık asıte 4 ay onceden basladım 12. haftada bıraktırdı doktor.

Hayır veremiyorsun canım. Görümcem bir kaç.ay önce kan verdiğinde sormuşlardı kent meydanının orda.

Bursadan olan kızlar size bir şey anlatacağım M Mngoli , D _Depply_ , rofleli_kedi
İki sene önce bir arkadaşım osmangazi aritmide doğum yapmış, hemşirelerden biri kulağına demiş ki bebeğinize sahip çıkın çalarlar. Kv-si bebek odasının kocası doğum odasının başında beklemiş. Cumartesi söyledi bana kaç.gündür kafamda kuruyorum

Kızlar İkili test sonucum anladığım kadarıyla temiz çıktı çok şükür.
NT: 1.6
PAPP-A: 3.59
fB-hCG: 25.4
Kombine Trisomy 21 riski <1:10000
Trisomy 13/18 +NT <1:10000
Nuchal translucency MoM 1.01

Free beta 50 nin üstü yada altı cinsiyet tahmini doğru mıdır kızlar?

@Lina dmrkrn canım sana da haber vereyim dedim

selam , benım beta 19. erkek bebek beklıyoruz.

Aaa o nasıl oluyor yahu bu cok büyükbir iddia. Bursa da bir hastamede hemde özel böyle bir sey nasıl olabilirki? Ya acaba narkoz etkisiyle hayal görülüyor ya o olbilir mi acaba? Bu arada hangi hastameye devam ediyorsun canım sen

hadi inşallah canım en son 11. haftada gittim iyi dayandım 4 hafta bakalım kızmı erkekmi kocaman olmuştur şimdi çok heycanlıyım
Bende yarın gidiyorum kesin kocaman olmuşlardır hareketlenmişlerdir bakalım yarın neler yapacaklar fotoğrafları atarız

Sen neden değiştirdin canım hastaenni? Ben esentepeyi düşünüyorum.

şu anda elim ayağım buz kesti mümkün bir şey mi bu ya
benim arkadaşm bu sıralarda orada doğum yapacak
kuzenimin eşi de 2-3 haftaya orada doğum yapacak

acaba söylesem mi ki onlara
bende doğumhanede resim çektirip çıkınca bebeği kontrol ettirmek istiyorum
annem bırakmaz zaten eski zihniyet bebek vs çalınır diye de

Sen neden değiştirdin canım hastaenni? Ben esentepeyi düşünüyorum.

bende önümüzdeki ay emre bey e randevu alıp gidicem ama saat olayını nasıl ayarlıcam bilmiyorum eşim 4 de çıkıyor beni alana kadar 4,30 olur bursaya gelmemiz falan 5 i geçer acaba son randevu kaçta

tamam araştırcam teşekkür ederim :) doğum ve muayene ücretleri nasıl peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…