2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah ben de 16. Haftamı atlatayım da bulantılarım bitmiş olur rahat rahat içerim kahvemi.. Şimdilik Allah’a emanet son bir ders yaptırmam lazım oğlana

Anladım Hayırlısı artık çabucak geçse keşke zaman

Pisiriyor musun canim bunlari onlari da de hele

Benim doktorum bana öyle dedi hatta o bana D vitaminini iğne olarak verdi ama ben çıkamam hergün diyince o zaman damlayı sakın ihmal etme kaybedersin dişlerini dedi ama bir dişçiye görün demedi.
Sagol canim haftaya bunuda sorayim:).. kaybetmeyelim dis falan ya cok urkutucu

Bebişler benim gaz sorunum tam gaz devam ediyor sanırım ilk gebeliğimdeki gibi bebiş doğunca geçecek

Bebişler benim gaz sorunum tam gaz devam ediyor sanırım ilk gebeliğimdeki gibi bebiş doğunca geçecek
Gaz midir bebis midir bilmiyorum ama ben de patlayacak gibi oluyorum hele hele aksamlari. Ilk gebeligimde 8. Ay dan sonraki sikayetlerim simdiden basladi. Ne yapacam bilmiyorum daha 4. Ayi bitirdik ne oluyoruz degil mi

Gaz midir bebis midir bilmiyorum ama ben de patlayacak gibi oluyorum hele hele aksamlari. Ilk gebeligimde 8. Ay dan sonraki sikayetlerim simdiden basladi. Ne yapacam bilmiyorum daha 4. Ayi bitirdik ne oluyoruz degil mi

Benimde çok erken başladı bir ayı geçti ölücem ne yesem nefes bile alsam şişiyorum

Sagol canim haftaya bunuda sorayim:).. kaybetmeyelim dis falan ya cok urkutucu
Benim ilk hamileliğimde diş etlerim resmen sarkmıştı Doğumdan sonra da bir geri çekildi o günden beri diş eti çekilmesi başladı bende..Şimdi kanasa da fırçaladıkça daha iyi geliyor bir de şişip sarkma olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…