2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Denk getirelim çok sevinirim bir kahve içeriz Ayaküstü fiyat aldığımda genel anestezi 7000 dediler ama pazarlık işine eşim bakıyor bir sonraki randevun ne zaman ben 3 hafta sonrası için alacağım ayarlayabiliriz aynı tarih

Kızlar bebişin cinsiyeti belli değil ama lcwden şimdilik eşofman tayt vs alayım dedim evde giymek için birde baktım birini tshirtin its a boy yazan almışım rüyamda
ikiki
ikili testte bana %95 kız dedi ve değişti canım

Bende fiyatı öyle tahmin ettim tabi bi pazarlik payimiz olur benim daha önceki doğumum Memorial Hizmet hastanesinde epidural sezeryan oldu şimdikini genel anestezi istiyorum Allah izin verirse. Benim bi dahaki randevum 10 gun sonra canım ama bı gün denk getirip bende kahve içmeyi çok isterim

Aynen evet canim benimde oyle birde cok gaz var sanirim onun agrisida vuruyor
Kesin öyle bnde de hafif gaz vardı sag taraf dediğin gibi karinla genital arası bi yer zonkladi biraz nooluyoruz dedim bugün yok oldu o ağrı seninde geçer ztn normal derecede kasik agrisi karın büyüdükçe bi prblm olusturmaz içimizde çocuk buyuyo yani yer acıyolar kendilerine

Bu arada kahve demişken süt ve içine yarım tatlı kaşığı Türk kahvesi ve şeker kabızlık olayımı çözdü ,çok mutluyum bir de çok kusunca yarım bardak süt yarım bardak su biraz nescafe oda midemi bastırıp mide bulantımı bastırdı

Evet ya minnoslarimiz buyuyor insallah

Canim sana tahmin yapilmadimı ikili testini Derya hanım mi ypti?

Canim sana tahmin yapilmadimı ikili testini Derya hanım mi ypti?
Önceden perinatolog yoktu hastanede şimdi gelmiş Prof.Umut Kutlu Dilek yaptı ultrason çekimini çok da ilgiliydi çok memnun kaldım bugün de sonuç için aradım temizmiş Allah’a şükür. Sonuçlara Derya hanım sistemden bakıp bana geri döndü bugün 3 hafta sonra gel dedi.

Boşver canım korkuyorsn sezaryen de hiç sıkıntı çekmedim benimde normale cesaretim yoktu hiç çatır çatır doğuracak biri değilim
Evet cokta büyütülcek bişi değil aslında. Normal dogumjnda çok fazla kompilikasyonları var sayet uygun değilse vücut zorlamanın amlamı yok.

Sevindim canım sonuçlarınin iyi çıkmasına. Benim ikili test ultrasonuma kendi doktorum Mesut Bey baktı benim sonuçlarım sa çok sukur çok iyi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…