2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum bana öyle dedi hatta o bana D vitaminini iğne olarak verdi ama ben çıkamam hergün diyince o zaman damlayı sakın ihmal etme kaybedersin dişlerini dedi ama bir dişçiye görün demedi.

Ay yok artık

Benim doktorum bana öyle dedi hatta o bana D vitaminini iğne olarak verdi ama ben çıkamam hergün diyince o zaman damlayı sakın ihmal etme kaybedersin dişlerini dedi ama bir dişçiye görün demedi.
Aman hamileyken igne yapmaman isabet olmus. Hersey gibi D vitamini fazlasi cok zararli. Hamileyken 300.000 IU demir alman sakincali olabilir. Kimse tavsiye etmiyor, normal zamanda bile 300.000 lik ampuller cok fazla. Turkiyede bunun daha az degerli olani satilmali diye haberler yapilmisti. Damla mantikli olmus iyi de olmus

İstanbuldaki arkadaşlar hangi hastaneye vé doktora gidiyorsunuz? Belki aynı doktora gidiyoruzdur fikir paylaşımı yapariz
Atakent Acıbadem e gidiyorum doktorum Derya Uyan. Bir önceki doğumumu da Derya hanım yaptırdı üçüncü sezaryendi doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım.

Evet 1000 IU günde iki damla yeter inşallah

He ya hemen laf sokar o yokken sorayim dedim :) ne bileyim ya delirecem galiba

Atakent Acıbadem e gidiyorum doktorum Derya Uyan. Bir önceki doğumumu da Derya hanım yaptırdı üçüncü sezaryendi doktorumdan da hastaneden de çok memnun kaldım.
Aaa bende Acibadem Atakent é gidiyorum cnm bu kadar tesadüf olur :)) benim doktorum Mesut Kayman bende kendisinden çook memnunum arkadasiminda doktoruydu doğumunu Mesut Bey ypmisti çok memnun kaldi. Peki sezeryan fiyatları hakkında bilgin varmı canım? ? Bu arada bi gün denk geliriz belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…