2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende oyleyim birde sag tarafim agriyor vajina ile karin arasi insallah bisi olmaz
Evhamlı evhamlıııı bi rahat edemedin çocuğuda karnında depresyona soktun tekmeliyodur yavrum onuda hissedemiyosun kız sen varya geçti gitti artık unut kötü şeyleri aaa

Bende yiğenimden yedim uykudayken valla zıpladım olduğum yerde inşallah iyidir bebişim bugün dra gidecez zaten. Yiğenim 1 hafta kadar bende kalacak ilk günden böyle oldu nasıl yapacam bilmiyorum 3 yaşında deli uykusu var çocuğun:)

Gunaydin herkese
Allah cektiginiz cilenin sıkintinin mukafatini versin insallah sag saglim alirsiniz kucaginiza dikkat edin kendinize

İnşallah canım geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben çocuk düşününce hemen gittim hamile kalmadan önce herşeyi yaptırdım o yüzden başka sorun yaşamadım çok şükür.
Aslinda bende gittim dedim vitaminlerime hormonlarima bakalim ben bebek istiyorum ama birkac aydir hamile kalamadim diye.. doktor bana sigortan infertility karsilamiyor bu testleri yapabilmem icin senin sikayet ile gelmem ve benim suphelenmem lazim deyip hic bisey yapmadi infertility uzmanina git dedi onun icinde daha erkendi ve cok pahali bide cepten gidecek oyle olunca kaldi.. ama hamile kaldiktan sonrada bakmadilar bana bi tam kan sayimi yaptilar o kadar...

O gaz olayini bana hiccc deme valla cok fenayim
ilk gebeliğim olunca acemilik de oluyor , gaz olur derlerdi ama bu kadar mı oluyormuş resmen 3 gündür akşamları gaz sancısından kıvranıyorum Allah herkese kolaylık versin

Allah yardımcınız olsun , inşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz ve sağlıkla ilerler gebeliğiniz, hayırla evladınızı kucağınız alırsınız inşallah

Günaydın

Evet Yıldırım canım. Dorukla yüksek ihtisas hemen yanında, osmangazi de yakın ama son duyduğumdan sonra o şıkkı en sona bırakıyorum. Yok kuzum 15 dakika nerde ulaşacam bayağı uzak kalıyor

Benim ilk gebeliğim de genelde sancı gelir gelmez doğum başlamadığı için rahatım
büyükşehirlerde illa yolda belli zaman kaybı oluyor ama

tabii ki senin fikrin doruk ta çok kalabalık hiç gittin mi bilmiyorum ama
oraya gidenler muayenelere hiç saatinde giremiyoruz diye şikayet ediyorlardı
medicabil yıldırımı düşünebilirsin osmangazinin yanında sayılır o da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…