2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba bende pembe mavide nevin ganıma gitmeyi düşünüyorum hem hastane doktoru olsun diye hemde normal doğum için. Sormak istediğim şey detaylı ultrason falan hastanede yapılıyormuymuş bilgin var mı?

Az önce araştırdım kullanılıyo gebelikte dra danışmadan kullanmak istemedim ya daha 20 gün var randevuya
Ben bir kutu bitirdim bile bundan önceki 3 hamileliğimde de kullanmıştım şimdi de kullanıyorum bu kadar kusmaya bir de yanma ekleniyor onu da içmesem hastaneye yatacak hale gelirim herhalde

Bana 12 haftalıken erkeğe benziyo dedi sora 14 haftalıkken yüzde doksan kız dedi ama kesin değil dedi sizce ne olabilir göstermiyor bir türlü

merhaba 8yıllık evliyim bi dünya tedavi 1aşılama 3 tüp bebekten sonra ümidimizi kestiğimiz bi anda kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim.15ağustos doğum tarihi verildi her şey yolunda giderken 3şubat akşamı epey kanamam geldi apar topar hastaneye gittik çok şükür kalp atışı vatdı değot iğne yapıldı ve progestan kullanmam gerektiği söylenerek eve geldim dinlenmem gerekiyormuş 3,4gün kahve geldi sonra kesildi tekrar kanama oldu bu defa hastanede kaldık 1gece çok uzun yazdım ama içerdr kanama alanı var diyorlar 4cm gibi raporluyum evde yatıyorum sürekli rabbim kimseyi bu yolda koymasın.Umarım kanama alanım kaybolur bebeğim sağlıkla büyür

Bana 12 haftalıken erkeğe benziyo dedi sora 14 haftalıkken yüzde doksan kız dedi ama kesin değil dedi sizce ne olabilir göstermiyor bir türlü
Benim üç numara hiç göstermedi kendini ne zaman ultrasona girsem döndü sırtını yattı ta ki 20. haftada renkli ultrasona girene kadar.. Yani en garanti sonuç o detaylı ultrason.. Şu da var bazı bebek sere serpe yatıyor hemen belli ediyor kendini

Rabbim şifa versin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah..

Bende varım yaş 32 sat.22.11.2017 2. Cocuk malatya cınsıyet belli degil

Cok gecmis olsun canim.. Rabbim bebegini sana bagislasin.. yapilmasi gereken hersey yapilmis icini ferah tut dinlendikce gececek insallah

Ben çocuk düşününce hemen gittim hamile kalmadan önce herşeyi yaptırdım o yüzden başka sorun yaşamadım çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…