2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tek sirtim agrisa keske bacagim cekiliyor bazi gunler yuruyemiyorum. Belimde kayma vardi hamilelikle birlikte daha cok agrisini hissetmeye basladim

Günaydın hanımlar, sırt ağrısı çekenler varmı benim gibi ?
Günaydın canım,bahsettiğin sırt ağrısı bende de var aynı zamanda kuyruk sokumunda çok ağrı oluyo sanki kilitlenip kalıyor gibi..dün kontrolüm vardı doktora sordum ve normal dedi :) çok erken değil mi dediğimde nerdeyse yolu yarıladın daha erken değil mi diyosun dedi,dayanmaktan başka çare yokmuş

sırt ağrısı ve kasılma yaşayan arkadaşlar magnezyum kullanıyormusunuz

İstanbuldaki arkadaşlar hangi hastaneye vé doktora gidiyorsunuz? Belki aynı doktora gidiyoruzdur fikir paylaşımı yapariz

ben medipol koşuyolunda zühal çelebi'ye gidiyorum sen nereye gidiyorsun canım?

Hayır normal ultrasonla ölçtü,bebeğe baktıktan sonra yine karnımdan baktı ve erken doğum riskimin olmadığını söyledi..renkli ultrason ile kuzumu gösterdi :)
:) sağlıklı şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin Allah.
İnşallah bende de sorun çıkmaz. Daha önceden bir düşüğüm var o yüzden tedirginim biraz

Doruk a başka zamanlarda başka muayenelere gittim canım, hamilelikte gitmedim. Ben zaten sezaryen için diyorum bir de olur da aniden kanamam olursa, oluyor çünkü ondan bekliyorum, ilkinde de oldu. Sancım tutarsa ve s. Durumlar için yakın olmasını istiyorum. O halimde de sıra bekletmezler sanırım. Devlette de randevu saatinden 1 saat sonrasını da bekledim maalesef. Hayat hastanesinde oldum Nazmiye Şentürk e gittim çok nazik kadın ama bilgi açısından pek memnun kalmadım. Medikabil de bir kısmını sgk karşılıyormu acaba? Bilgin varmı canım?

Merhaba kızlar noğumnuzu nasıl olmasnı isdiyorsunuz: seyaryan, normal,epduralı normal, spınal sesaryan, yoksa genel sezeryenmi.?

:) sağlıklı şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin Allah.
İnşallah bende de sorun çıkmaz. Daha önceden bir düşüğüm var o yüzden tedirginim biraz
Bende ondan çok korkuyodum,temmuz ayında düşük yaptım bende,her kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum ama dün bi sıkıntı yok deyince gerçekten rahatladım,inşallah sende de bi sorun çıkmaz sağlıkla alırız kucağımıza bebişlerimizi

canım bol bol muz ve patates ya kramp ve agrılarda cok etklılı

Nesrinay86 medicabili aradığımda sgk nız var mı diye sormuştu bana
geçiyor demek ki sorduğuna göre

ben Esentepe Emre bey e gidicem D _Depply_ instagramda takip et istersen adamın paylaşımlarından bile pozitif enerji aldık eşimde bende
aslında bu randevuda burada gidecektim ama bursa ya alcam ya yarın ya da haftaya gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…