2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar benim gece başlıyor sabaha kadar ayaklarım sızlıyor. Yeni değil kaç haftadır durum bu. Aşırı yürüyen biride değilim rutin hareketler. Gece yarısı kalkıp tersten ayağımı tutup çekiyorum sızısı dinsin diye. Var mı ayaklarında sızı olan başka?

ayaklarım değil ama kalça kemiklerim acıyor ağrıyor
hele geceleri sağldan sola dönerken acıdan kıvranıyorum
internete baktım magnezyum eksikliği olabilir diyorlar

Gaz midir bebis midir bilmiyorum ama ben de patlayacak gibi oluyorum hele hele aksamlari. Ilk gebeligimde 8. Ay dan sonraki sikayetlerim simdiden basladi. Ne yapacam bilmiyorum daha 4. Ayi bitirdik ne oluyoruz degil mi
Benim de sabah tan akşama yavaş yavaş büyüyen bir göbeğim var hele akşam yemeğinden sonra zirve yapıyo:)))

C

Canım, sağolasın ilgileniyorsun. Şimdi aradım medicabil yıldırımı, tek doktor var Burhan bey, sgk anlaşmalı müayene 65 tl, sezeryan fiyatı 1750-1950tl , ama bu zorunlu sezeryan fiyatı. İsteğe bağlı olunca yıldırımda yapılmıyor, öbür binamızda yapılıyor o 2500 den başlıyor dediler. Şimdi bilemedim ben zorunluyamı dahil oluyorum ilkim sezeryan ya. Gidip konuşacam mutlaka burayla, fiyatlar bana göre uygun. 2 Mart devlette randevum var, 3lü testi yaptırayım, sonrası burayla ds görüşeceğim eşimi alıp da. Çok sağol tekrar canım

Medikabilde ssk geçiyor canım. Muayene ücretleride gayet makul. Bende Emre beyi düşünüyorum sen git banada yorum yaparsın. Ne zaman gideceksiniz
Evet 65 tl, doruk 70-120tl doktor seçimine bağlı, hayat 80 tl. Makul iyi.
Hayat hastanesi şimdi yeni binaya taşınıyor bakalım fiyatlar değişecekmi. Bana daha yakına gelecek hem yeni bina. Ben Nazmiye Şentürk e gittim orda ama, en son neden pıhtılaşmayı kontrol etmeden aspirin verdiniz bana diye sorduğumda kızardı , çünkü o testler çok pahalı , ben bir şey bilmesem vermezdim, siz isterseniz kendi tedavinizi kendiniz yapabilirsiniz isterseniz içmezsiniz dedi. Ben de çok sert olmadan. yavaş ama duyacağı şekilde o zaman neden para verip özele geliyorum dedim. Cevap vermedi çıktım bir daha da gitmedim ondan sonra devlete randevu alıp gitmeye başladım

Elleri kolları uyuşan var

Korkuyorum ben bu doktorlardan bazen . Test yapmadan incelemeden gözlemlemeden ilaç vermek ne demek ya ..İlaç bu ilaç yarısı tedavi ederse yarısı zaten zehir . Çok sinir oldum . Zaten hastahane doktor fobisi olan bi insanım . Bu gidişle gerçekten evde doğum yapacağım herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…