2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar noğumnuzu nasıl olmasnı isdiyorsunuz: seyaryan, normal,epduralı normal, spınal sesaryan, yoksa genel sezeryenmi.?
Ben normal istiyorum ama daha önce geçirdiğim bi ameliyat sebebiyle beyin cerrahının onayını almam gerekiyor,ıkınmayla bende bi problem yaşanabilir mi diye..eğer onay alamazsam mecburen sezaryen olacak

Medikabilde ssk geçiyor canım. Muayene ücretleride gayet makul. Bende Emre beyi düşünüyorum sen git banada yorum yaparsın. Ne zaman gideceksiniz

Ben normal istiyorum ama daha önce geçirdiğim bi ameliyat sebebiyle beyin cerrahının onayını almam gerekiyor,ıkınmayla bende bi problem yaşanabilir mi diye..eğer onay alamazsam mecburen sezaryen olacak
Onemli olan bebeğne kavuşman sağsalım cok dert etme nedeolsa u senın ve bebeğin için en doğrusu olucak

İnşallah canım. Aynı zamanlarda yaşamışız sıkıntıyı, ben de Haziran sonunda düşük yaptık ve kürtaj olmak zorunda kaldım.
En son 2 hafta önce gittim doktora, haftaya Cumartesi tekrar gideceğim ama sürekli kuruyorum ister istemez. Allah düşmanımı bile evlat acısıyla sınamasın

Hmm ben yurt dışında olduğum için şanslıyım tr de olsaydım kesin bende yaptıramazdım. Artık yapcak bişey yok bebişler doğana kada sömürecekler doğum sonrası gideriz yaptırırız bir sorun yaşamadan ilerleriz inşallah

Amiin canım,sen iyi düşün ki iyi olsun Allah bir daha aynı acıyı yaşatmasın..inanıyorum ki sende iyi sonuçlarla döneceksin

Arkadas Amerika da canim o yuzden yaptiramamis testleri. Sigortasi karsilamamis onu soyluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…