2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah minik kuzuna bende o sertleşmeyi hissettim canım ben uzun süredir yatarak geçirdiğim için erken hissettim heralde genelde sırt üstü uzandigimda hissediyorum böyle bağırsak hareketi olamaz bence
16+5 im baya icerden bisey dokunuyo itiyo gibi oluyo hafifce.ben hic bole gaz yasamadim vala gayette bebek :) 12.13. Haftalarda sadece sertlikti yeni yeni kipirtilar hissediyorum.sirt ustu yatinca nerde oldugu bile kabartidan belli oluyo.herkesin bunyesi farkli bence hissedilebilir:)

Cinsiyet yüzünden her dk gitmek istiyorum Dr.a yaa :) yine gittim Dr kız dedi siz ne diyorsunuz

Eklentiler

• _20180220_094432.webp
    17 KB · Görüntüleme: 67
Hmm burda diş için ayrı bi sağlık sigortası ek ödüyosun ordada öylemi yoksa özelemi giriyo direk
Saglik sigortasinin icinde ama cok kisitli.. turkiyeye gidip aile ziyareti yapip ozelde tedavini olsan daha ucuz Ben hic gitmedim ama boyle yapan biliyorum...

günaydın kızlar sabah bir bardak civarı kırmızı kan boşandı hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğin eşinde kanama varmış böyle olan var mı acaba
Cook gecmis olsun canim..birden mi oldu bir belirti agri oldu mu? Bu konuda benim bir bilgim yok inan..insallah hemen atlatirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…