2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar insallah uyumayaniniz vardir..sag tarafima sanki bobrek oraya bir ağrı girdi hafif ama gecmiyor..ne yapabilirim ki? Bebekle ilgili degildir dimi
Cnm bnmde dun gece idrara çıktıktan sonra sağ tarafa şiddetli ağrı girdi nefes alamadım zor attım kendimi yatağa büyük ihtimalle idrar enfeksiyonu bende vardı çünkü hap kullanmıştım şimdi de yatıyorum devam ederse acile gidicem

Saglik sigortasinin icinde ama cok kisitli.. turkiyeye gidip aile ziyareti yapip ozelde tedavini olsan daha ucuz Ben hic gitmedim ama boyle yapan biliyorum...
Evet bizim burdada öyle. İnşallah sağlıkla doğururuz yavruları ben hamilelikten önce yaptırdım ama genede korkuyorum bişey çıkar diye Allah korusun.

Canim gecmis olsun..böbreğinde mi agri? Benim gecti şükür..normal acile mi gidicen? Doktoruna danisicak misin?

günaydın kızlar sabah bir bardak civarı kırmızı kan boşandı hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğin eşinde kanama varmış böyle olan var mı acaba
Geçmiş olsun canım burda çok kişide kanama oldu çok şükür hepside atlattı sende panik yapma stress yapma bol bol dinlen Allahın izniyle hiçbirşey olmaz nazlı yavrular bunlar ilgi istiyorlar kuzucuklar

Canim gecmis olsun..böbreğinde mi agri? Benim gecti şükür..normal acile mi gidicen? Doktoruna danisicak misin?
Böbrek tarafında değil sağ kasik sadece bıçak saplandı sanki eğilerek yürüdüm yatağa attım kendimi. Şimdi hafif bol su içmeye calisicam doktor bazen poliklinikte olmayabiliyor acilde her zaman doktor var zaten acile gidince kendi doktoruma da ulasip ayrıca teyit ettiriyorum

eskiden aşağıda diyodu doktor ama şimdi değilmiş canım
Benımde olmustu 13. hafta falandı uyandıgımda olmuştu kanama. doktor plesanta aşağıda demişti. Progestan iğne yapmıslardı bırde hapına devam etmıstım. Sonra gectı cok sukur. Kahve geldı daha sonrasında ara ara inş senınde hemen gecer

Güzel anneler şimdi gidiyorum doktora cok heyecanlıyım inşallah bir sıkıntı yoktur ööncelikli dileğim o .. Sonrada cinsiyetini gösterir inşallah kuzucanımmm dua edin lütfen hersey yolunda olsun insan bi tedirgin oluyor ya

Canım sen riskli hamilelik grubundamısın? Bahsettiği yerler öyle diye biliyorum. Şayet maddi olarak rahat olacaksanız devam edebilirsiniz tabi.. Ben esenteye gececeğim diye düşündüm heralde nasipse.
Canım üçüz bebekten biri sonlandırıldığı için 10. Tüp bebek olduğu için ara ara kanama lekelnme yaşadığım için bi de yaş 36 ondan heralde bu tercihler

Doktora gidene kadar bence cikolata yemelisin bn öyle yaptım öğrenmeden önce girdiğimde hala bağdaş kurmuştu iceride sütlü yada bitterli olanlardan yemelisin hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım bnm

günaydın kızlar sabah bir bardak civarı kırmızı kan boşandı hastaneye geldik yatış yapıldı bebeğin eşinde kanama varmış böyle olan var mı acaba
Canim cok gecmis olsun. Daha once plasenta onde rahim agzina yakin falan dediler mi sana. Burda bir kac arkadasda yine olmustu. Ayni sey mi senin ki

Günaydınlarrr :) ahh gece rüyamda bembeyaz çok güzel bir erkek bebek doğurduğumu gördüm :) yarın öğrenicez daha cinsiyeti , anne rüyada görürse ters çıkar dediler kızlar siz ne dersiniz :)
Hayrolsun insallah canim :) bende erkek görmüştüm doktorum kiz dedi :) ogluma hamileykende kiz görmüştüm ismini bile koymustum ruyamda :) ama oglusum oldu :)

Canım çok geçmiş olsun, umarım kötü birşey değildir. sebebini öğrenebildin mi bize de haber ver mutlaka dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…