2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy doğru valla kız 14 yaşında başlıyo hamile kalmaya ben oğlumu korumanın yollarını bulayım :))

Hgc değerini ben bilmiyorum canım ama ikili test sonuçların çok şükür temiz.

Bu ikili teste benim 4 tane sonuç var bu teste farklı sanki hangisi hangisi oluyo acaba?

Yas riski
Biyokimyasal trisomy risk
Kombine trisomy risk
Trisomy 13/18

Bu sonuclarin hangisi onemli esas alınan? Birde benim yas riskim 1:257 çıkmış doktorum sonucun güzel dedi ama yasım 35 ondan mi bi önceki doğumuma göre daha yüksek çıktı?
Kafamda deli sorular

Öbürleri daha önemli canım. Yaş riskin de normal, at kafandan o deli soruları , maşallahı var kızımızın. 1:11 le normal çocuk doğuranlar var

Kizlar bsey sorcam ya 20.haftada yapilan ayrntili ultrason icin izmirde fiyat bilgisi olan var mi acaba ne kadardr
İzmir’de cok yer var canim tam olarak nerde bakıyorsun özellerde 300 civarı ama devlette de yapılıyor daha uygun yerlerde vardır muhakkak dedigim gibi sececegin yere bağlı

Öbürleri daha önemli canım. Yaş riskin de normal, at kafandan o deli soruları , maşallahı var kızımızın. 1:11 le normal çocuk doğuranlar var

Doktorum güzel dedi cok şükür temiz çıktı yas yükseldikçe demmki oyle çıkıyor :) teşekkür ederim canim :) annelik iste :)

Kızlar insallah uyumayaniniz vardir..sag tarafima sanki bobrek oraya bir ağrı girdi hafif ama gecmiyor..ne yapabilirim ki? Bebekle ilgili degildir dimi
Canim dün burda bı ara konuştuk sağ tarafa benimde ağrı girdi karinla genital arası bi yer zonklama gibiydi aynı agri yine burda birine olmuş belki haftayla ilgilidir bı gün sonra benimki gecti

Canim dün burda bı ara konuştuk sağ tarafa benimde ağrı girdi karinla genital arası bi yer zonklama gibiydi aynı agri yine burda birine olmuş belki haftayla ilgilidir bı gün sonra benimki gecti
Yok canım benim karnimda vajinamda degil böbrek gibi yeri yan tarafımda hafif ama artarsa diye korkuyrm.acaba ters bi hareket mi yptim neden oldu bilemedim

Kızlar insallah uyumayaniniz vardir..sag tarafima sanki bobrek oraya bir ağrı girdi hafif ama gecmiyor..ne yapabilirim ki? Bebekle ilgili degildir dimi
Bol su ic canim. Bobrekler fazla calistigi icin epitel doku atiyorlar. Bir nevi kum. O da agri yapiyor bildigim kadari ile. Rahim baglari da kasiliyor agrisi yansiyor olabilir. Bobrek agrisi ben de yasadim doktorum bir agridan korkup korkmayacagimizi anlamak icin agri kesiciye yanit verip vermedigine bakariz demisti. Parol hafif biliyorsun zaten. Cok agrin varsa parol al. Biraz rahatlatirsa korkmana gerek yok. Ama yarina gecmezse muhakkak doktorunu ara. Idrar tahlili veya ultrason isteyebilir. Aynisi basima geldi cunku

O agri bende de oldu. Ne oluyoruz dedim. Ayni sekilde sag yandan rahime kadar zonklar gibi agri. Bebek yukari ciktigi icin olabilir mi acaba

Doktorum güzel dedi cok şükür temiz çıktı yas yükseldikçe demmki oyle çıkıyor :) teşekkür ederim canim :) annelik iste :)
Canim ikili testte kombine riske bakiyorlar. Digerlerine bakmiyorlar. Kombine 1:250 alti olursa ileri tetkik oneriyorlar o kadar. Senin korkacak biseyin yok. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Cok saol canim cevap icin hafif ama korkuyrm uyumaya calisacagim.insallah artmaz..sol tarafima yatiyordum birden sol bobrege girdi agri daha da gecmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…