2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah minik kuzuna bende o sertleşmeyi hissettim canım ben uzun süredir yatarak geçirdiğim için erken hissettim heralde genelde sırt üstü uzandigimda hissediyorum böyle bağırsak hareketi olamaz bence

Sonucun iyi cikmis canim. Gozun aydin. Yasa bagli risk zaten yasin yuksek olmasindan kaynaklaniyor. Onun haricinde genetik rahatsizliklar icin risk orani 1:250 den daha dusuk olunca temiz oluyor. Senin ki 1:3240 gayet iyi. Gozun aydin
Tsk ederim yorumladigin için canım Rabbim hepimizi sağlıkla bebeklerimıze kavuştursun ins

iyi geceler kizlar bi sorum olucak 14+ 5 haftaligim yattigim zaman karnimin sol tarafinda bi sertlik hissediyorum sag tarafa dogru azaliyor bu ikinci sezeryan dogumum olucak nasipse bu sertligi dikislerin altinda hissediyorum acaba bebek buyuyoda elime gelen sertlik omu yada buyuyen rahimmi ? ama neden sol tarafda daha yogun hissediyorum bide tam orda ara ara sızı gibi biseyler oluyo ilkinde boyle seyler yasadigimi hatirlamiyorum bunlar normalmi cok yavas hareket etmeye calisiyorum aksi takdirde kasıklarima bicak saplanir gibi sancilar giriyo dr normal dedi rahim baglari gerildigi icin dedi ama nerdeyse 1.5 aydir var o aylarda rahim bagi gerilmez off amma yazmisim bnm gibi olan varmi aranizda

Kizlar neden bu ağrılarımiz gece yatinca basliyor boyle türlü türlü seyler.. simdi sanki vajinama igne batiriyorlar içi sizliyor resmen...ben 8. Ayi dusunemiyorum ne yapar ne ederiz..Güzel düşünelim en iyisi rahat rahat gecsin gunlerimiz aylarımız..hepinize iyi geceler.

Canim bnmde oluyordu kisa sureli hareket edince kasiklarima bicak saplaniyordu adeta..bnde hep solumda hissettim..doktor bebegin yeri yoktur sag sol diye her yerde dedi..o agrilar için de normal dedi rahim genisliyor vs. Dedi cok siddetli degilse endise etme

Canım sen riskli hamilelik grubundamısın? Bahsettiği yerler öyle diye biliyorum. Şayet maddi olarak rahat olacaksanız devam edebilirsiniz tabi.. Ben esenteye gececeğim diye düşündüm heralde nasipse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…