2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlar dun dr moralimi sifirladi oyle eve geldik ben son zamanlarda uykuda burnum kaniyor dr gorunelim dedik usgye bakti bebegin suyu cok az belli sen cok tuz yiyosun basina isler acarsin nedemek uykuda burun kanamasi cok tehlikel simdi icim icimi iyiyor cinsiyetide tam erkek dicem bacaklarini kapatiyor oyuzden simdilik kalsin dedi

Günaydın canım.. Gerçekten tuzlu yiyor musun? Eğer öyleyse gerçekten dikkat etmelisin biraz çok geçmiş olsun ..

Su azalmasi icin havuc suyu oneriyorlar canım genelde faydasını gördüklerini söylüyorlar. Tuz icinde kesinlikle dikkat et tansiyonu kontrol et arada.tansiyon yükselmesi gebelikte sıkıntılı bir durum.ama burun kanamasi bu dönemde normal biraz vücudumu suan fazla kan pompalaiyor.

Benimde burnum hamileligin basindan beri cok azda olsa kaniyor hala.senin ki cok mu asiri kaniyor da boyle dedi.hamilelikte cok normal bu durum.doktorun baska birine kizmis sana patlamis bence.tuzu azaltmak lazim artik asiri odem icin.suyu da bol ictinmi birseycik olmaz.moralini bozma bosuna

Maalesef ben neredeyse her akşam o gazı çekiyorum , ne yersem yiyeyim akşam o karın illa ki davul gibi oluyor
Canım az ye tek çözüm bunda buldum ben , akşamları doymadan kalkıyorum bi tek o zaman rahat ettim, dün gene fazla kaçırdım evin içinde volta atıyordum :)

canım şimdi peçeteye koyup dolaba atmak yeterli mi yaza kadar dayanır mı?

Geçmiş olsun canım, ben de malum doğum yaza gelicek diye tuzu bırakmaya çalışıyorum zor gerçekten ama tuz da çok zararlı. Çok geçmiş olsun bazen doktorlar en kötü şekilde söylüyorlar moralinizi bozmayın lütfen inşallah sorunsuzca atlatırsınız

Senin alt takvimdeki tip ne öyle yaaa böylelermi yirim ben onlarııı

Tuzu kes canim bol su ic en az 2.5 lt ve surekli havuc ye havuc suya iyi geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…