2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde kizimda ilk emdigi zmnlar aciyordu bnde Lansinoh krem kullanmistim gogus için cok iyi glmişti tavsiye ederim yara falan olduğunda direk geçirmişti.
Canım katılıyorum lansinohtan ziyade başkası geçirmedi benim göğüslerimi eşimi her eczaneye gönderdiğimde bu daha iyi deyip kaç tane krem vermişler hiç bir işe yaramadı ama lansinoh iki kerede geçirdi bütün anne adaylarına duyurulur

Ah kardeş allah yardımcın olsun. Şimdiden kafana takma. Alsın getirsin ikisinide kullan. Kendi parasıyla alıyorsa sorun yok. Stres yapma bebişe odaklan.

Göğüs çatlakları için lansinoh kullandım ben . Ayrıca bebeğe de bir zararı Yok. Birde plastik göğüs ucu var. Çok yara olmuştu kanıyordu epey . O biraz yardımcı oldu . Plastik Ya meme emmez tekrar dediler he he dedim,,, çok şükür başarmıştık. Eşim çok acıyıp emzirme mama verelim demişti. Ne günlerdi .şimdi sil baştan

Kızlar genel olarak cinsiyetlerini biliyorsunuz bebişlerinizin. Ikılı testteki beta free hcg ye göre sonuçlar tuttu mu?

Kızlar genel olarak cinsiyetlerini biliyorsunuz bebişlerinizin. Ikılı testteki beta free hcg ye göre sonuçlar tuttu mu?
Bende HCG 80,5 . 13.haftada erkek dendi, cuma günü tekrar kontrolüm var, değişecekmi bakalım, o zaman daha küçüktü şimdi net cevap alırım

Bende HCG 80,5 . 13.haftada erkek dendi, cuma günü tekrar kontrolüm var, değişecekmi bakalım, o zaman daha küçüktü şimdi net cevap alırım
Baya kişinin tutmuş, en ıyı sizler hatırlarsınız şimdi. Merak ediyorum burdakı oran nasıl?

Çok iyi bir bilgi oldu bu canım şimdiden depolayayim çekirdekleri o zaman Allah razı olsun

Bu konularda acemiyim ama bitki bilimiyle ve alternatif tıpla uğraşan bir tanıdığım hakiki zeytinyağını önerdi meme başı çatlakları için. Zeytinyağını 1 taşım kaynatacakmışız o soğuyunca meme başına sürebilirmişiz. doğumdan 1 2 ay öncesinden başlayıp doğum sonrasında devam edersen baya rahat edersin demişti

Onu denemiştim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…