2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Alışkanlık hep beypazarı alıyorum ben. Hangisi iyi benim de bir bilgim yok açıkcası..

Canim esinle konus bu konuyu mutlaka. Yoksa cok yipranirsin o geldiginde. Ve lohusayken gercekten asiri duygusal oluyoruz. Uygun bir dille esin halletsin bu durumu
Esim tek çocuk annen 2 haftalığına gelsin konuş bir tatsızlık çıkmasın dedim burası anneminde evi istediği kadar kalır dedi bende hayır misafir geliyor annen burası bizim evimiz dedim tartıstık şimdiden böyle yapıyor gelmeden dolduruyor esimi alttan alttan ([/QUOTE]
Allah yardımcın olsun canım ,Rabbim bir sebep versin de herşey senin istediğin gibi olsun inşallah..

Her yolu denedim ben ya ama hiç etki yok. Hamilelet için olan müzik açıyorum kısık sesle lavanta yağı damlatıyorum su ya. Ama yok yok.
Kitap okuyorum uykum gelsin diye bu sefer de heyecanlı oluyor bölümler iyice uykum kaçıyor.. 3 gecedir böyleyim ben de..

Kızlarrrr uykusuz hergecee var mı benim gibi bi türlü uyuyamayan. Hormonlardan mıdır nedir uykuya dalamıyorum sabahı sabah ediyorum ben.
Bende oyleyimm yaa normalde basimi koyar koymaz uyurdum simdi uyuyamiyrm..sabaha karsi rahatliom bu kez de uyanmk istemiyorum

Kizlar canim hep sagliksiz seyler cekioo bnm yaa dayanamiom kacirsam biraz ne olur.isim vermek istemiom simdi cani ceken olur falan bu saatte..

Kitap okuyorum uykum gelsin diye bu sefer de heyecanlı oluyor bölümler iyice uykum kaçıyor.. 3 gecedir böyleyim ben de..
o bende de var bu defa hiç uyumuyorum kitaba dalınca :) bugün misafirlerim vardı dün temizlik yaptım. Gece 4tü enson saate baktıgımda sabah 7de kalktım. Uykum kactı. İkram hazirladım misafit agırladım. Bu saat oldu bayılmam lazım hala uyku yok

Tsh kesinlikle sadece kan tahlili yapılırsa Çıkar benimde kanda çıktı Sudan tiroit hapi içiyorum ve gebelikte çok önemli bi konu bu doktor devlette mi özelden merak ettim? Mümkünse başka doktora gidin bence

Yanlız değilmişim demek. Gebelik ilerleyince daha zorlaşıyomuş uyumak. Ozaman olunca napıcaz hiç bilmiyorum
Korkutmak gibi olmasın ama büyük kızımı Temmuz 16 da doğurdum mayıs ayından itibaren yandım ,kavruldum ,uyuyamadım ,gezemedim sıcaktan..Bunu Ağustos ayında doğuracağım ama çok korkuyorum çok zor o sıcaklarla beraber yaşanan uykusuzluk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…