2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım ,Rabbim bir sebep versin de herşey senin istediğin gibi olsun inşallah..[/QUOTE]
Amin canım sagol Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Tsh kesinlikle sadece kan tahlili yapılırsa Çıkar benimde kanda çıktı Sudan tiroit hapi içiyorum ve gebelikte çok önemli bi konu bu doktor devlette mi özelden merak ettim? Mümkünse başka doktora gidin bence
Saglik ocagi canim

Okumuş olduğum, yasini şerif, mülk suresi, kıyamet suresi, cuma suresi, bakara suresi,100 rabbi hebli minessalihin, 100 ya şaafi, 100 el mubdiu, 100 Allahü Ekber, 100 Suphanallah, 100 elhamdülillah, 100 ya tammu,1 nas, 1 fatiha, 1 Felak, 3 ihlas, Kimin her ne dileği varsa.Kabulu için fatiha ile aminleyen herkeze hediyemdir.Rabbim ellerimizi boş çevirmesin inşallah cumanız mübarek olsun ☺

Amin canım Allah kabul etsin inşallah..Hayırlı cumalar..

Merhabalar, Hayırlı cumalar. siz bizim önümüzdeki tecrübeli annişlersiniz o nedenle birşey sormak istiyorum. Benim karın bölgem ve basen bölgemde kırmızı döküntüler oldu baya kaşınıyor küçücük kırmızı döküntü düşünün. Demir ilacı ve vitamin kullanıyorum bunlar yapmış olabilirmi hiç duyan yaşayan varmı

Günaydınnn

wintersun maşallllahh tam hamilesin yaa

Nesrinay86 hayat hastanesi yeni yerinde faaliyete başladı galiba çarşamba günü önünde arabalar falan vardı ama oraya mı gideceksin ?

Canim ben cips kaciriyorum zaten ona engel olamiyrm da..bu baska iate

etsizse sıkıntı olmaz bence tahmine ettiğim şeyse ama başka bişise bilemedim

Herkese günaydın 2 gün hafif 3. Gün zonklamalı diş ağrısıyla dişçiye gittim dün 20 lik dişimin sallandığını söyledi ki evet dogruymuş. Antibiyotik verdi ama doktoruna sor muhakkak dedi haftaya da cekicez dişini dedi ilk 3 ve son 3 müdahale edilemiyor dişlerinize dedi. Mesaj attım doktoruma zaten bugun kontrolumuz vardı ben bi göriyim kontrol ediyim ondan sonra karar veririz dedi. Belki bugun gösterir de bize cinsiyetini kontrolü olan herkese iyi sonuclar dileğiyle:)

Egzama gibi mi ya da egzaman var mıydı daha önce

Amin hayırlı Cumalar allah dualarımızı kabul etsin Allah razı olsun

Anaaaammmm..... Kuzum seni ileriki aylarda merak ediyorum. Oy canım Allah kolaylık versin sana, sağlıklı başa çıkmanı diliyorum

Ooyyy sen kocaman olmussun yaa. ALLAH kolaylik versin canim cok tatli duruyor yaa

Ay maşllah kuzulara bayağı büyümüş gerçekten iki taneler tabi normal

Masallah benim hic karnim yok hala eski kiyafetlerim oluyor bu ara biraz belim sıkıyor. Ayy benim ne zaman büyüyecek ki

Oyy maşallah yavrucuklar büyütmüş göbüşünü yerim onları ben

Çok sağolun canlarım işte göbek şimdiden böyle hareketlerim şimdiden kısıtlanmaya başladı oturup kalkma nefes alma gibi
Bende zayıf daha belli olmayan annelere özeniyorum yalan yok
Çok sıkıntı basıyor eşim nnerdeyse montla oturacak ben eşofmanımı dizlere çekiyorum çorap yok kollar sıyrılımış öyle oturuyorum yaz dönemi yaklaşımca klima taktırmayı kafama taktım o kadar yanii

Gunaydin kizlarrr..
Dün babam rahatsizlanmis anjio yapmislar korkmayayim diye bana aksam soylediler. Gece nasil uyudum bilmiyorum dönüp durdum... Simdi yoldayiz yanina gidiyoruz
Cnaım çok geçmiş olsun benimde dedem şuanda anjio oluyor ben de sürekli telefon açıyorum ama Allah’ın izniyle yoktur birşey tekrar geçmiş olsun

Bende çok sıcaklıyorım canım benim ne olacak yazın halimiz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…