2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy cimcimen sağlıkla doğsun inşallah

Nasılsınız kizlar bebisler nasıl. Ailemn yanina gelince pwk girme fırsatı olmadi. Bugün lavobada düşüyordum çok korktum bebege bisey olck die.. gecen gogusden süt gliyor fln dedinz. Bnde dusa girerken bı bakayım dddm sıvı bisey gldi. Bunu çıkartan kimdi aklıma soktu bende bu çarşamba evimw gitmeyi düşünüyorum ertesi gunede randevu aldm zaten. Annem de kıyafetler aldi doktor erkek dedi ama bekliyelim alışveriş yapmayalim dedi.. zmn nasıl geçecek bebeğimi ozledm

Bende birtek domates tuzlayıp tuzlayıp yiyorum baska hiçbirşeye böyle değilim sürekli domates istiyor canım. Eşimin domatese alerjisi var adama işkence oluyo resmen inşallah oğlumda öyle bir alerji olmaz. Tatlıyla aram tamamen kesildi benimde ekşi daha güzel geliyor, tüm teoriler çürüdü galiba :))

Domatesle aşk yaşıyoruz yaa...
Bir de bunda bir değişiklik yok ama kızıma hamileyken yüzüme güneş doğmuştu tenim parlıyordu

@etka31112 , hepsi onun başının altından çıktı Şaka bir yana canım, doğumu tetikliyormuş artık yapma. Ben de yapmıştım şeffaf su gelmişti bir kere baktım sonra yapmadım

Canım birşey diyecem, biri sizin sağlık ocağından senin için decavit istese ebe vermezmi? Yollarlar otobusle filan

Domatesle aşk yaşıyoruz yaa...
Bir de bunda bir değişiklik yok ama kızıma hamileyken yüzüme güneş doğmuştu tenim parlıyordu
Hmm kızın aynı sana benziyo ondanmı acaba :) benim ilk çocuk ya pek bilemiyorum ama ikinci çocukta anlarım arada ne farklar neler oluyor. Domates gercekten aşk oldu ya market market dolaşıyorum kırmızı domates bulabilmek için eve domates taşıyoruz sürekli:))

Kizlar bu detayli dediginz 4 boyutlu ultrason mu yoksa doppler mi ? Dopplerde organlarin glisimine falan bakılıp sorun varsa belli oluyordu degil mi ?

Benim simdiye kadar hep kiz dendi. Dayanamadim alisveris yaptim. Olur da aaaaaa erkekmis derlerse kiz analarina satarim burda artik ne yapayim. Bir yandan aliyorum bir yandan icimde suphe korku var.
Simdiden haberiniz olsun carters h&m panco hepsi cok kaliteli cok tatli ciciler...

Kizlar bir de dogum gunu icin hastane susleme besik kapi susu falan biseyler dusunuyor musunuz. Instagramda cici _nesil diye bir hesap var. Guzel gorunuyorlar ama fiyat araligi hakkinda bilgim yok. Sizler ne düşünüyorsunuz. Daha once yaptiranlar var mi pisman oldular mi. Fikirleriniz nedir

Cnm bnde anneme diyorum ya kız olursa diyo ikinci çocuğuna sakla ya dedm o da kiz olursa. ailemn yanina daha gelemm annem alışveriş yaptı :)

Şöyle bakınca insan istiyor istemiyor değil, ama düşünüyorum bana lazımmı bu?! Hayır diyorum onu yapacağıma başka birşey alırım bir ihtiyacı kaparım o damı yok, havyar alırım ))). Sonuçta biri israf biri en azından yararlı ))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…