2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben ilkinde de süs falan yaptırmadım kızlar. Görsel olarak bakınca hoşuma gider ama bir saat sonra gereksiz bulurum. Komforuma önem veririm mesela rahatıma işime gelen şeylere paraya acımam. Geçrn gün sallanan koltuk aldırdım eve. Hem şimdiden rahat, hem emzirirken bebek sallarken kucağında tutarken daha rahat ederim diye.

Tulum takimi tac terlik cibinlik besik susu ve kapi susu 400tl. Tulum desen her kiyafeti gibu o da kuculecek. Tulum sete 100 dedi. Ben carters lari da 100 tl ye aldim. Onlar da kuculecek sonucta. Terlik tac 50. Cibinlik 100 kapi susu 100 besik fiyonku 50. Terlik tac sonradan kullanilmaz. Besik fiyonku, kapi susu ve cibinlik kullanilabilir diye dusundum. Ilk gun hastene fotolarinda cok tatli duruyorlar. Kararsiz kaldim

İyi geceler tatlış anneler. Ben bugun elimdeki kaşıntı için doktora gittim ve egzama gibi görünüyor dedi. Hamile olduğumu en başta belirtmistim. Bebeğe zarar vermeyecek bir krem yazıyorum dedi. Evde prospektusu okudum veeee 'kesinlikle gerekli olmadıkça gebelik döneminde kullanılmamalıdır' yazıyor. Bu durumu kadın doğum doktoruma soracağım bakalım ne diyecek fakat aranızda egzama olup bu tarz krem kullanan oldu mu acaba?

bende egzama hep vardı elindeki için çok kimyasala sokmamak deterjan sabun temizlik malzemeleri gibi ve kuru tutmaman çok önemli.. aloevera iyi geliyor. Ama bi yerde okumustum hamileliğin bu ahları 3-6 gibi belli miktara kadar kortizon içeren kremlere izin verliyor. Düşün ki ben haftaya dişimi çektiricem

Kahveden midem bulandı canım benim ya ama bugün ilk defa minoset hap içtim o daha iyi geldi bana

Cnm ben kizimda bayagi bi sus alisverişi yapmistim kapı süsü şerbet takımları magnetler kurabiyeler sepetler balonlar vs çokta güzel olmuştu hastane odamız Eminönü'nden cogunu almıştım. Simdi oğlumda neler yapArım bilmiorum ama suse çok duskunum yine yapmak istiyorum

Ayyy canım ücretli alıp gitseydin keşke sanırım decavit 60lıkta var

Ben kendim yapicam çoğu şeyi elimden geldiği kadar o Instagram sayfalarına boşuna para dökmek istemiyorum

Cibinlik mutlaka kullanıcaz , iyi düşünmüşsün canım. Carters ler evladiyelik , 5 çocuk doğursan beşi de yeni gibi kullanır vallahi. Hem bebeğe doğal kaliteli pamuk giysiler almak gerek onların cildi narin. Ben de kızımda 5 yaşadek carters aldım hep

Kızlar bişi sorucam sirtiust ayaklarımi uzatmış biçimdeyken alt karın kısmımda böyle buzusme mi desem acaip bir his oluşuyor bebek hareketimi acaba o ama.dosardan gözüken bişi yok yada seyirme gibi değil kayma gibi böle degisik

Cevap için çoook çoook teşekkür ederim ; )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…