2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç sormayın burada bir markette güzel domates var adamlar benim sayemde zengin oldu sanırım, dün kayınvalidem de otobüse bir şeyler yapıp vermiş sağolsun bir sürü de domates koymuş en çok onu sevdim

Gunaydin kizlar ruyamda bebegim susnustu ama avcuma aliyorum isaret parmafim kadarmis agzina ufluyorum yasasin diye gozlerini aciyor kocaman boncuk gibi gozleri vardi uff cok korktum ya Allah korusun

Gunaydin kizlar ruyamda bebegim susnustu ama avcuma aliyorum isaret parmafim kadarmis agzina ufluyorum yasasin diye gozlerini aciyor kocaman boncuk gibi gozleri vardi uff cok korktum ya Allah korusun
Gözleri çok güzel bi bebeğin olacak demekki her gün acaip acaip rüyalar görüyorum bende

Ayyy allah korusun canım Allah yaşatmasın 7-8 yıl önce yine kk da burada ikiz bebeklerini kaybedişini yazmış kadın o zaman hamiş filan da değildim ağla ağla içim şişmişti ikizlere hamile olunca arada bir aklıma geldi resmen kovalıyorum düşünce ve resmini kafamdan

Cevap için çoook çoook teşekkür ederim ; )
Ah bi de şimdi aklıma geldi lahana yapraklarını hafif kaynat ılınınca yani elini içine sokabilecek sıcaklığa gelince 15 dk kadar mıncıkla sonra uzun bir süre suya sokmamaya çalış bana iyi gelmişti:)

Günaydın kuzum. Bende kabus görüyorum ama sen hep bebekle ilgili görüyorsun, bak biraz sakin bakmaya mecbur et kendini, biliyorum zor ama Allahın taktiri en iyisi de otur. Çünkü neyi kafaya takıyorsak o kabusa dönüşüyor. Benim eşim beni iki gözüm bir bacağım 32 dişim olmasa yine de sevecek bir insan ama benim takıntım var mesela, hep gözünü benden alamasın isterim. Bu uğurda da hiçbirşeyden kaçınmam. Spor, kremler, jeller ... Aklına gelebilecek herşey. Hamilelikden dolayı vücut şeklim değişti ya, Şimdi ben de rüyalarımda ona gelen telefonları, beni aldatmalarını görüyorum hem de çok ayrıntılı bir şekilde :)

Bu hormonlar insanı rüyasında çıldırtıyor gerçekten

Bu hormonlar insanı rüyasında çıldırtıyor gerçekten
Gerçekten çıldırtıyor vallahi. Adam yalvarıyor artık işten gelir gelmez telefonu bana veriyor. İş çıkışı arıyor konum atıyor, eve geliş dakikasını kontrol edeyim diye. Yeminler ediyor hiç kuşku salacak bir şey yaptımmı sana diye. Yoo diyorum kuşkum olsa zaten durmam ama yine ayağını denk al diyorum

Sanki bozuk psikolojim yetmez gibi birde her gun kabus tadinda ruyalar goruyorum Allah korusun yavrularimizi rabbim zamaninda saglikla sihhatle kucagimiza koysun amin

Ahahah demekki hamilelikte aklinda ne varsa ruyaya donusuyor buda yipratiyor bizi bence gercekten seven ne kadar bozul7rsa bozulsun o karaktersizzligi yapmaz cunku hasta olup yataga da bagli kalabiliriz hayat bu bazen hersey tersine donebiliyor Allah merhamet etsin hepimize

Günaydın iyi pazarlar herkese basbelasiyim bende dün benzer bir rüya görmüştüm ama anlatmak istemedim korkutmayım diye bebekleri düşünüyorsunuz hep ondan oluyor kuzum Allah hayra çevirsin rüyanı Nesrinay86 canım bende ilk 2 ay öyleydim normalde hiç kıskanç biri olmama rağmen paranoyak olmuştum resmen kendi kendime birşeyler kuruyordum rüyamda Rus bir kadınla evlendiğini görmüştüm hatta sabah kahvaltıda bile boğmak istiyordum :) Nefret etmiştim o halimden hiç bana göre değil öyle kıskanç olmak çok şükürki geçti inşllah gelmez biredaha seninde tez zamanda geçer inşllah çok tuhaf bir hal çünkü zor oluyor:)

Ne olacak bu hallerimiz

Hiç sormayın burada bir markette güzel domates var adamlar benim sayemde zengin oldu sanırım, dün kayınvalidem de otobüse bir şeyler yapıp vermiş sağolsun bir sürü de domates koymuş en çok onu sevdim
Hahaha şehirler arası domates taşımacılığı. Al yanaklı bebişlerimiz olacak, biz istemiyoruz bebişler istiyo

İki aymı?? Ben ilk günden öyleyim ama açığa vurmuyorum sadece arada sırada hatırlatmacıklar yapıyorum: Bak aşkım, eğer böyle bir şey olursa X hapını yemeklerine karıştırarak veririm,3 ay sonra dul kalır daha 3 ay sonra evlenirim gibi. Çok inceyim değilmi ama ))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…