2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Banada arada geliyor ama erkeklerin aklına sokmamk gerek böyle şeyleri sen yinede fazla söyleme bunların en akıllısı bile biliyorsun pek mantıklı değil :))))))

Gunaydin kizlar ruyamda bebegim susnustu ama avcuma aliyorum isaret parmafim kadarmis agzina ufluyorum yasasin diye gozlerini aciyor kocaman boncuk gibi gozleri vardi uff cok korktum ya Allah korusun
Bebişin çoktan parmağı geçti canım artık el kadar oldu kuzucuk getirme aklına öyle şeyler rüyana giriyor. Biran önce randevu al git baktır göreceksin bak ne hareketler yapacak yaramaz ayrıca o açıkta kapanmıştır. Herşey yoluna girdiği için bebeğin iyi olduğu için çalışıyorsun bir risk olsa dr çalıştırmazdı seni

Kuzum ya sacma salak seylerin pesindeyim valla :) insallah delirmeden dogururum poyrazimi :))) sukur bende hersey yolunda diye hissediyorum ama randevuyu haftaya ctesi alayim diye dusunuyorum

Ben en son salı gördüm bebişlerimi 27 şubatta
Diğer randevu 30 martta
Ara bir tarihte gidip başka bir dr da göreyim diyorum eşim izin vermiyor ama ben ona yapacağımı biliyorum o randevuya gidilecek :)

Bir dometescide benim günde 4 5 tane tuzlayıp yiyorum kuzenim diyor hamileyken bari mütevazı olma zor birşeyler aşer diye:))))))
Aynen banada öyle diyorlar. Eşim bekliyo hani öyle birşeye aşereyimki market market dolaşsın dizilerdeki gibi ama yokk. İlk çocuğumuz anne babayı yorup korkutmak istemiyo oğlumuz biziki kardes gelsin diye hazırlık yapıyo uyanık bu bizim oglumuz diyorum. Domates yemeye devam :))

Kuzum ya sacma salak seylerin pesindeyim valla :) insallah delirmeden dogururum poyrazimi :))) sukur bende hersey yolunda diye hissediyorum ama randevuyu haftaya ctesi alayim diye dusunuyorum
Poyrazmı olacak ismi ? Doğurursun canım baksana kanamanın üstünden nekadar zaman geçti artık hareketlerini hissetmemize çok az kaldı organları herseyleri oluştu artık kilo ve boy atacaklar odalarını hazırlamaya baslamamız lazım zaman çabuk geçiyo neredeyse yolun yarısına geldik :)

Bende de hamileliğimin ilk zamanlarından beri var enfeksiyon. Sen ürolojiye neden gittin. Kendi doktorun vermedi mi ilaç falan. Ben antibiyotk kullaniyorm su an bi de purinol idrar yollarını temizleyici bir ilaç bol su iç. Ama kendi doktoruna danışmadan filme falan girme sakın canım.

Ben en son salı gördüm bebişlerimi 27 şubatta
Diğer randevu 30 martta
Ara bir tarihte gidip başka bir dr da göreyim diyorum eşim izin vermiyor ama ben ona yapacağımı biliyorum o randevuya gidilecek :)
Benim ilk bebeğim düşükle sonuçlandığı için doktorum kafayı yemim saçma sapan şeyler düşünmim diye 1 aylık kontrolü ikiye bölüp her iki ayda bir çağırıyor tekmeleri hissedene kadar. Sordum bebeğe bir zararı olmaz 20 dk sürecekse 10 dk bakıyor ayda 20 dk ediyor gene, bebişimi görüyorum çok faydası oldu gercekten kabuslarım falan bitti şükür

Kızlar, diş filmi yasakmı bize? Gece dişimdeki kapak+vida kırıldı çıktı, gülerken görünen yerde bir de. 1 saatten fazla ağladım ben böyle ne yapacağım diye

Ben de cuma günü gittim gittim sonunda gösterdi erkekmiş:))) bir ay sonra ayrıntılıya giricekmişim sizlerinde 20+ lı haftaya mı ayrıntılı denildi?
Gözün aydın canım Allah oğluşunu sağlıklı doğurmayı nasip etsin

Kızlar, diş filmi yasakmı bize? Gece dişimdeki kapak+vida kırıldı çıktı, gülerken görünen yerde bir de. 1 saatten fazla ağladım ben böyle ne yapacağım diye
Gecen hafta dişçideydim canım dişçi röntgen çekemiyoruz sizi malesef demişti.. ama seninki farklıdır belki bilmiyorum

Bunu deneyeceğim. Çok çok teşekkür ederim

Zaten benim kocam odun ve kendisine minik bir bebek gibi olduğu İçin kendinin istekler hiç bitmiyor bana fırsat vermiyor en iyi dometes devam :))))))

Yasak kesinlikle canım bende uzun süre diş hastanesinde çalıştım gebe asistanlara diş filmi çektirmiyorduk o odaya yaklaştımıyorduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…