2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kız bak zaten bende kavga etmek için yer arıyorum ama adam hiç konuşmuyor hasta göya geldiğimden belli pervane oldum atrafında sanki o hamike ay bende çok gıcığım Bugun ona ben hamile halimle bronşit oluyorum böyle yapmıyorum biz hormonlardan galiba iyice gerildik

Dedim ya hamilelerin etrafindaki pervaneler filmlerde var diye. Ben daha daginikligini tembelligini herseyini gectim. Arkasini toplamaktan yoruldum gik demedim. Ama yeter demi. Dogum gunumde beni calismaya cagiriyor tansiyonum dusuk gelemem dedigimde de kupkuru ok diyor. Adamin benle ilgili zerre kadar endisesi dusuncesi yokki. Niye arayip sormadin desek sen niye kotu oldugunu haber vermedin diye beni suclar. Ben basedemiyorum bacim. Yillardir dilimde tüy bitti ben kendimi anlatamadim. Iki laf soylesek adimiz sölegen de oluyor ustelik

Canım benim doğum günün kutlu olsun ,Rabbim yeni yaşında gönlünden geçenlerin hepsini nasip etsin inşallah.. Eşin de senin dilini çözer inşallah.. Ben de de senin eşin gibi bir eş var tatlım ama yapacak birşey yok. Biraz ben merkezci ama annesi onu şehzade olarak yetiştirmiş bu saatten sonra da pek değişmiyor. Sen canını sıkma yaş aldıkça biraz daha değer bilir hale geliyorlar.. Kadınlar hamileyken zaten hassas oluyorlar bir de özel bir gün olunca beklenti istemeden de olsa artıyor. İnşallah güzel bir sürprizle gelir ve çok mutlu olursun.Rabbim sağlık sıhhat versin.

Ne guzel yazmissin canimmm cok sagol cok tesekkur ederim. Yalniz olmadigimi bilmek guzel. Biz kadinlar yine birbirimizi en cok biz anliyoruz. Sabah bayagi duygusala baglamistim ama simdi sizin mesajlariniz ve desteginiz beni kendime getirdi. Allah hepinizin gonlune gore versin. Hepinizin evlatlarina saglik versin. Yuvanizdan sagliknve huzuru eksik etmesin insallah.

Aynen kuzum aynen bir şekilde yine kendileri haklı çıkıyor nasıl başarıyor anlamıyorum böyle odun seversek olacağı bu :)

Canım nasıl oldun? başbelasıyım söyledi ya öğlen benim de sancım oldu soda içtim inanmadan ama geçirdi
Valla ağrı devam ediyor bide sürekli lavoya gidiyorum bebek haraket ediyor ama öyle kas katı olmuyorki anlamadım belki sinirliyim Bugun etkileniyor vücut

Kızlar çok ağrım var 1 saatir kalçalarıma kadar yayılan bir ağrı midemde bulanıyor bir garip ağrı
Tansiyona baktin mi canim. Agri icin bir tane parol al bakalim gececek mi. Dinlen kendini yorma maden suyunu da ic. Insallah gecer. Bi tansiyona bak ama

Tansiyona baktin mi canim. Agri icin bir tane parol al bakalim gececek mi. Dinlen kendini yorma maden suyunu da ic. Insallah gecer. Bi tansiyona bak ama
Sağol canım şimdi tansiyon aletim Yok dışarıda çıkamam ama ayran soda onları deniycem yerini genişletiryor sıpa heralde yada idrar yolu enfeksiyonu oldum yine zaten kronik bir halde hep çektim bu enfeksiyon dan

Sağol canım şimdi tansiyon aletim Yok dışarıda çıkamam ama ayran soda onları deniycem yerini genişletiryor sıpa heralde yada idrar yolu enfeksiyonu oldum yine zaten kronik bir halde hep çektim bu enfeksiyon dan
Çok geçmiş olsun . Sık sık idrar enfeksiyonu geçiriyorsanız böbrek kontrolü yaptırın lütfen . Taş , Kum olabilir veya böbrek yapısında bi yıpranma olabilir . Bu idrar yolu enfeksiyonu ihmale gelmez . Bi tanıdık sık sık yıllarca enfeksiyon ve mantar geçiriyorMuş bana söylediğinde böbrekleri baktırmasını söyledim ve iyi ki de baktırdı bu perşembe ameliyata girecek . Böbreğinde büyük bi taş tespit edildi bu taş böbreğe zarar vermiş biraz . KızımIn doğuştan böbrek genişlemesi var bundan dolayı bu konuda biraz hasas yaklaşıyorum. Ne yazıkki doktorlar ilaç veriyor enfeksiyon için o kadar . Çok az doktor sürekli tekrarlanan enfeksiyonun altına yatan sebebe bakıyor .

Haklısın canım Türkiye geldiğimde muhakkak baktırcam gebe kalana kadar bu idrar yolu enfeksiyon ve vajinal enfeksiyon çok çektim 10 tane dktr falan gittim heralde dünya kadar ilaç alternatif tıp ne varsa uyguladım hiçbiri böbreklerime bakmayı düşünmedi kesinlikle baktırcam

Dediğim gibi çok az doktor sürekli tekrarlanan enfeksiyonun altına yatan sebebe bakıyor ne yazıkki . İnşallah ciddi birşey yoktur ama sakın ihmal etme . Rabbim şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…