2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gazelim_24 canim gecmis olsun hafta ilerledikce agrinin kalcalara indigini duymustum bi hamisten..baska nerelerin agriyor.bnm de karnimin ici acıyor batiyor bazen dik yurumekte zorlaniyorum ya..hergun degisik birsey cikiyor..tam buyume zmnlari bebislerin artik bizi ve organlari epey zorluyorlar.benim gunum gunume tutmuyor bi iyiyim bi kötü hissediyrm kndimi..

Ben Bugun kötü oldum uzun zamandır sanki regli olacakmış gibi tek taraflı sızlama şeklinde ağrı belimden kalçama yayılan bir ağrı bir de sırt ağrısı mide bulantısı ama herşey biryana Bugun fasulye çok hareketli sürekli hissediyorum hiç uyumuyormu anlamadım:)

Anladim canim iste en güzel haber bu..insan bebisinin hareketlerini hissettikce agriyi sanciyi unutuyor.benimki cok sakin yaa bugun..bigun hissesdyrm bigun hissetmiyorum normaldir ins.

Kız ben plan yapmaya başladım misafir odasını boşaltmam lazım çocuk için oturdum plan yapıyorum :))
Benim ev 2+1 vmcanim birde vlenirken salak gibi misafir odasi yaptim ancak park yatak alabilirim malesef :) o yuzden plana gerek yok insallah besik sigar

Benim ev 2+1 vmcanim birde vlenirken salak gibi misafir odasi yaptim ancak park yatak alabilirim malesef :) o yuzden plana gerek yok insallah besik sigar
Benimde 2 artı 1 canım misafir odasını bozacam valla oğluşum için yapcam misafir kabul etmiyorum gelen oturma odasında yatacaksa gelsin :))

benim ayın 22 sinde gelen büyük kanamadan beri hala şakır şakır kanamam var sürekli pedler dolup dolup taşıyo

Selam canım iyiz herlade biraz evhamlı biraz ağrılı biraz tekmeli biraz kocalara sitemli öyle karışık karışık bir haller hepimizde sen nasılsın
benim çok şiddetli dayanılmıcak sancım iğne günüm yaklaştığında oluyo canım proloton vurunca geçiiyo hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…