- 3 Şubat 2018
- 6.658
- 10.405
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #19.081
Ay hele o kontrol günü geldiğinde erkenden uyanırsın uyuyamazsın hazırlanır beklersin ya zaman durur sanki sinir heyecan hepsi birbirine karışır :) Allah yavrularımızı bize bağışlasın dertlerini göstermesin biran öncede gelsinler sabırsızlıkla bekliyorumAmin boncuğum ilk bebişte dahi bu kadar heyecan yapmamıştım rabbim verdi ya şükür cinsiyeti önemli değil diye ama bu bebişi çok merak ediyorum
İnternette satılıyo mu öyle setler ben de o fikirdeyim çünküama şu sunumluklar var ya suslerı koyuyosun cıcegın vazosu badem sekerlerı vs kavaonzlar
onlardan bı set alasım var
kendı capımzda ufak bı masa hazırlarz dıye
hem Allah nasıp ederse sonrasında da kullanılır o tarz seyler
mevluttu, dogum gnydu özel gundu vs:)
İyice heyecan yaptım şimdi kız cuma ya da c.tesi gidicem ayın 13üne kadar meraktan patlarım yoksaAy hele o kontrol günü geldiğinde erkenden uyanırsın uyuyamazsın hazırlanır beklersin ya zaman durur sanki sinir heyecan hepsi birbirine karışır :) Allah yavrularımızı bize bağışlasın dertlerini göstermesin biran öncede gelsinler sabırsızlıkla bekliyorum
Aldım canım günde bir defa, suda eritip içicem. Bugün ilkini içtim ama ağrım varmı varCanım magnezyum iyi geliyor epey düzenli kullan
Canim benim annem dikis biliyor kumaslarimi aldim anneme geldim annemde taki yastigimi ayak ucu suslerimi diktik sonra ben onlari bi guzel. Kucuk kolonya siseleri aldim ve bi yesil bi de mavi kolonya aldim daha dogrusu yesil evde vardi mavi yetmeyince yesili kullandim :) ama guzel oldu:) kokulutasi o zaman bilmiyordum onu bi arkadastan yaptirdim ama su an olsa onuda kendim hallederdim :) sticker banner hazirladim bilgisayardan onlari cikarttirdim bi reklamcida o da tanidikti maliyetine yapti:) hediye paketleri aldim az aldim maksat masada hos gorunsun :) butik pasta yaptirdim onuda seker hamurlu oldugu icin cok buyuk yaptirmadim cunku yenmiyor 12 kisilik yaptirdim onun disinda zaten başka pasta börek vs yapmistim annemde biseyler yapmisti gorumcemd3 2 cesit yapmisti masa doldu iyice oyle olunca :) babyshowerdan bahsediyorum bu arada :) hastane odasi ve cocuk odasi icin tul aldim kapiyi o tulle susledim kapi susunu de kendim yaptim 2 tane yaptim onlarinda resmini atcam ve cok ucuza mal ettim onlarida :) harf balon aldim buyugunden oglumun bas harflerinde onlarida helyumla sisirsem balondan fazla para verecektim normal havayla sisirip yere bantladim :) hastane odasindan bahsediyorum bu arada tabi karismasin :) balon almistim mavi gumus onlarida sisirdik bas ucuma da hosgeldin Çınar adar banneri astik :) pon pon sus almistim onlarida asacak yer bulamamislar oksijen tupune falan baglamislardi :) ben odama masa hazirlayamadim o konuda hazirliksizdim ama babyshowerda zaten epey beni yormustu ondan sanirim ona heves etmedim :) maliyette 1000 tl falandi ama bana gorumcelerim para verdi babyshowerda hediye almak istememişler sen ihtiyacın oldugu sekilde kullan dediler sagolsunlar cokta iyi oldu bizim icin anne falanda altin takmıştı :) yani velhasil hazirliklarla hediyeler basa bas oldu :) ben fotografcida ayarlamistim onun parasinida biriktirdigim param vardi onla hallettim esime de kulfet olmadi :) resimleri paylasacaktim telde olan kadar kirpmama ragmen dosya hatasi verdiAyni sorular benim de aklimda..interiorarchitect sezeryandi yanilmiyorsam ama simdikini ssvd dusunuyor. Benim onceki normaldi bu da normal olacak insallah. Ne ara nasil suslenir bilmiyorum.
Eltim normal dogum yapti. Kapi susu parti dukkanlarinda satilan basit biseydi. Onun haricinde kendi yatagina ve bebegin besigine pembe tul takmislardi ama annelerin yaptıgı belliydi cok uyduruk olmustu. Cikolatasi bir de bebege ozel kurabiyeleri vardi bu kadar. Bebegin hastane cikislari bile ablasindan kalmaydi. Kendisine ozen gostermemisti. Saci basi daginikti. Ya tam yap ya da hic yapma diyesim geldi yani. Ozenmissin belli de yapamamissin. Bu da marifet gerektirir bence. Oyle komik olmamak icin iyi organize olmak lazim bence de
Bugun bende de agri var. Yesil ve cok az bir akinti gordum. Korkarim ki enfeksiyon basladi ondan agrilarim var. Magnezyum tabletlerini ben icememistim. Kalsiyum ve magnezyum icin gunde bir tane sade soda iciyorum. Içindeki kalsiyum miktarini gorunce direk yapistim zaten maden suyuna. Bir bardak sut bir bardak ayran bir sise maden suyu insallah yetiyordur kalsiyum icin. Zira kemik gelisimi haftalarindayizAldım canım günde bir defa, suda eritip içicem. Bugün ilkini içtim ama ağrım varmı var
Hem de nasıl ağrıyor ,ağlıyorum artık ağrıdan.. Kahve yaptım içiyorum inşallah işe yarar.. Bu gece de ağrıdan uyuyamazsam artık acile gidip serumla ağrı kesici taktırmayı düşünüyorum.. Senin geçti mi başağrın kaçıncı hafta da geçti?Canım senin çok başın ağrıyordu sanırım benim senin haftalarda öyleydi kafamı duvara vurasım geliyordu karanlık odada uzanmaya çalış canım çok ağrıtığında ben bide kahve içiyordum arada oda iyi geliyordu
İç canım azaltıyor ama fazla dolanırsam ben yşne oluyor kesin çözüm değilAldım canım günde bir defa, suda eritip içicem. Bugün ilkini içtim ama ağrım varmı var
Canim cok sagol cok detayli yazmissin. Babyshower yapmayi dusunmuyorum. Eski koye yeni adet getirmis olurum henuz yayginlasmadi buralarda. Aslinda yapacaksin babyshower i diceksin ki 40 indan sonra misafir alacam o yuzden simdi erken aliyorum. Dogumdan sonra rahat edecen. Bunu bir dusuneyim. Ogluma abi oldum yazili bir tshirt fikri cok hosuma gitti. Onu arayip bulmak isterim. Kokular balonlar kapi susleri zaten aklimdaydi. Fotografci da ayarlayacam tanidik var. Hadi kismet diyelim. Dusundukce heyecanlaniyorum. Sag salim gorelim o gunleri insallahrofleli_kedi
Canim benim annem dikis biliyor kumaslarimi aldim anneme geldim annemde taki yastigimi ayak ucu suslerimi diktik sonra ben onlari bi guzel. Kucuk kolonya siseleri aldim ve bi yesil bi de mavi kolonya aldim daha dogrusu yesil evde vardi mavi yetmeyince yesili kullandim :) ama guzel oldu:) kokulutasi o zaman bilmiyordum onu bi arkadastan yaptirdim ama su an olsa onuda kendim hallederdim :) sticker banner hazirladim bilgisayardan onlari cikarttirdim bi reklamcida o da tanidikti maliyetine yapti:) hediye paketleri aldim az aldim maksat masada hos gorunsun :) butik pasta yaptirdim onuda seker hamurlu oldugu icin cok buyuk yaptirmadim cunku yenmiyor 12 kisilik yaptirdim onun disinda zaten başka pasta börek vs yapmistim annemde biseyler yapmisti gorumcemd3 2 cesit yapmisti masa doldu iyice oyle olunca :) babyshowerdan bahsediyorum bu arada :) hastane odasi ve cocuk odasi icin tul aldim kapiyi o tulle susledim kapi susunu de kendim yaptim 2 tane yaptim onlarinda resmini atcam ve cok ucuza mal ettim onlarida :) harf balon aldim buyugunden oglumun bas harflerinde onlarida helyumla sisirsem balondan fazla para verecektim normal havayla sisirip yere bantladim :) hastane odasindan bahsediyorum bu arada tabi karismasin :) balon almistim mavi gumus onlarida sisirdik bas ucuma da hosgeldin Çınar adar banneri astik :) pon pon sus almistim onlarida asacak yer bulamamislar oksijen tupune falan baglamislardi :) ben odama masa hazirlayamadim o konuda hazirliksizdim ama babyshowerda zaten epey beni yormustu ondan sanirim ona heves etmedim :) maliyette 1000 tl falandi ama bana gorumcelerim para verdi babyshowerda hediye almak istememişler sen ihtiyacın oldugu sekilde kullan dediler sagolsunlar cokta iyi oldu bizim icin anne falanda altin takmıştı :) yani velhasil hazirliklarla hediyeler basa bas oldu :) ben fotografcida ayarlamistim onun parasinida biriktirdigim param vardi onla hallettim esime de kulfet olmadi :) resimleri paylasacaktim telde olan kadar kirpmama ragmen dosya hatasi verdi
Canim herseyi hazir ederim erkenden de o sancilar varken odayi nasil suslerim onu kestiremedim. Ben yapmazsam da icime sinmeyecek. Nasil yapsam bilemedimE Egepam canim senin normal olcaksa sende sancilarini yada ne bilim suyunu hisseder hissetmez yig kapinin onune herseyi ve mutlaka bi stickera gelmesi gerekenleri yaz mesela sarj aleti fotograf makinesi makyaj malzemesi duzlestirici cunku onlar her zaman disarda kalan seyler sen kotu olsan bile birine verirsin o toparlar ben oyle yapmistim ben hastaneden izin aldığımda gorumceme haber verdim o ben gidene kadar onlari topladi
Çok şıkmış bu beğendim ..
CanimsinBeğendim sanırım öylee olacak benim iş. Benim koca da çok meraksız ya
Fazla mı yiyorsunuz kızlar ya ben verdim iki kilo daha yeni 1 kilo almışım yiyemiyorum ana yemekler dışında gebelik öncrsi de ağzım hiç boş kalmazdı
Benim şimdiye kadar aldığım kilo bebeğe gitmiş ama hissediyorum yediklerim aynı ama kilo alımı hızlandı gibi. Havalar düzelsede yürüyüşlere çıksak artık şiştim valla evde oturmaktan
Canim ben ayni dedigin gibi yaptim iyi ki de yapmisim misafir agirlayacak durumda degildim malum iki kez dikis atildi ustune oglum kolikti ve feciydi ne gecem ne gunduzum vardi psikolojik olarakta iyi degildim yaptiklarim bana kar kaldi yani eger o zamana biraksaymisim hic birsey yapamayacakmisim. Aklima biseyler gelirse sizede haber veririm madem niyetlisiniz bi seyler yapmaya :) bi seyler yapmaya baslicam eve dondukten sonra onlardan da haber veririm :)Canim cok sagol cok detayli yazmissin. Babyshower yapmayi dusunmuyorum. Eski koye yeni adet getirmis olurum henuz yayginlasmadi buralarda. Aslinda yapacaksin babyshower i diceksin ki 40 indan sonra misafir alacam o yuzden simdi erken aliyorum. Dogumdan sonra rahat edecen. Bunu bir dusuneyim. Ogluma abi oldum yazili bir tshirt fikri cok hosuma gitti. Onu arayip bulmak isterim. Kokular balonlar kapi susleri zaten aklimdaydi. Fotografci da ayarlayacam tanidik var. Hadi kismet diyelim. Dusundukce heyecanlaniyorum. Sag salim gorelim o gunleri insallah
Canim sancilarin siklasmadan gitmen gerek onun icin yani yatisini erken istersin ya da guvenebilecek birini bulacaksin :)Canim herseyi hazir ederim erkenden de o sancilar varken odayi nasil suslerim onu kestiremedim. Ben yapmazsam da icime sinmeyecek. Nasil yapsam bilemedim
Ben de tesettürlüyüm canım, instagramda dolanıyorsun sen sanırım ,ben biraz daha süslü lohusa takımları baktım ama bulamadım, senin bildiğin önerebileceğin sayfalar var mı acaba?Güzel de fıstığım siz giyersiniz ben tesettürlüyüm yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?