2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İç canım, evelsi gün dişim kırıldı sadece kökü kaldı. Pilavla domates yerken bir de. İhmal etme iç , aman

Arkadaşlar Merhaba. Benim bir sorum var. Hamileligimi öğrendiğim günden itibaren özel bir hastanede bir doktora gidiyorum ve doktorumdan çok memnunum. Geçenlerde görümcem bana kendi doğum hikayesini anlattı ve nedendir anlamam en kötü kısımlarını anlattı. Bu işe de ayrı bir sinir oluyorum. İnsanlar neden kötü anılarını anne olma heyecanını yeni yaşayan birine anlatır ki. Neyse bana kesinlikle üniversite hastanesinde de seni takip eden bir doktorun olmalı dedi. Bana bu süreci iki doktorla yürütmek mantıklı gelmiyor. Zaten bunun için zamanım da yok. Aramızda hem özel hem de Üniversite ya da devlet hastanesinde de takibine devam eden var mı?

Var canım, ben. Olur da belli olmaz erken olur, beklenmeyen bir şey çıkar diye yüksek ihtisas riskli gebeliğe gidiyorum. Yok herşey yolunda giderse özelde sezeryan olacağım inşallah

Sadece özel hastaneye gidiyorum ,iki doktora gitmenin ne gibi bir faydası olacak? Allah muhafaza büyük bir problem olur akıl almak için birkaç yere başvurursun ama iki ayrı yerde takip çok mantıksız geldi bana.. Ayrıca herkesin Doğum hikayesi farklı,acı eşiği farklı. Kimseyi dinleme sen kendine özelsin ,senin vücudun sana özel.. Doktoruna güveniyorsan hiç kafanı bulandırma.

Var canım, ben. Olur da belli olmaz erken olur, beklenmeyen bir şey çıkar diye yüksek ihtisas riskli gebeliğe gidiyorum. Yok herşey yolunda giderse özelde sezeryan olacağım inşallah
Oncelikle cevap için çok teşekkür ederim; ) İkisine birden gitmek zor olmuyor mu Bugün biz demiştik demesinler diye gittim üniversite hastanesine orada da özel muayene girişi yaptirmama rağmen 3 saat bekledim. Geçip giden zamana üzüldüm

Çok teşekkür ederim. Aslında çok kararsız bir insanım ama bu dönemde ilk defa net bir karar aldım ve doktoruma güveniyorum dedim yoluma devam ettim ama süreçte o kadar çok kafamı bulandirdilar ki bugün kendimi başka bir doktorda sıra beklerken buldum İşin daha da vahim olanı her iki doktor da çok iyi. Şimdi ben hangisine gideceğim

Riskli bir hamilelik mi senin ki canım?
, evet canım. Miyom var, allah korusun büyürse veya kanama başlarsa acil ameliyata alınacağım maalesef ve bunu kaybedersem başka gebelik de kaldıramazmış rahmim. Bundan önce iki kaybım da var. Kanama ve lekelenmelerim oldu , progestan kullanıyorum.

Allah korusun inşallah sağ salim geçer bu günler ve sorunsuz alırsın bebişini kucağına.

İki hafta önceden randevu alıyorum , randevu saatinden en az bir saat sonraya bekliyorum. Hem tahlillerimi yapmaları için , detaylı için (çarşambaya var) hem her ihtimal olası riskler için gidiyorum

Bak gördün mü kafan karıştı daha kötü oldu İlk bebeğin herhalde genelde ilk doğumlarda kararsızlık çok yaşanıyor. Ben sezaryenle doğum yapıyorum en önemli kriterler anestezi uzmanları,yenidoğan yoğun bakım ünitesi bir de tesettürlü bir bayanım daha sakin ve kalabalık olmayan nezih ortam önceliğim oluyor..Bir de şu var özel hastane daha maliyetli oluyor.Hakkında hayırlısı inşallah.. Ama sana tavsiyem her duyduğunu kafaya takma..

Benim 17 de falan geçti canım çok iyi anlıyorum seni çok feci bir ağrı inşllah seninki de geçiçek

Canım, çarşının alt sokağı cumhuriyet caddesi, orda aradığın herşeyi bulursun. Kalıplar 2-10 tl arası, çok büyük almayacaksın zaten bence, orta boy 5-6 tl lik tam olur. Ayrıca türlü türlü süs çiçekleri, fiyonklar, incik boncuk, parti dükkanları o sokakta sıralı.
Gel beraber gezelim kızzz

Allah’ın izniyle temmuz sonu oğlun kucağında olur canım benim merak etme
Teşekkür ederim canım. O kadar ihtiyacım var ki güzel sözlerinize. Şimdi kv ler karnın çok aşağıda sanki doğumun son ayındasın deyip duruyorlar, komşuları ve s. De diyorlar. Zaten korkumu içimde çekiyorum elim göğe açılı her gün. Doktora bile sordum karnım aşağımı bebek aşağıdamı yok yerinde dedi. Korse de aldım ama sancım çoğalıyor takınca

İki hafta önceden randevu alıyorum , randevu saatinden en az bir saat sonraya bekliyorum. Hem tahlillerimi yapmaları için , detaylı için (çarşambaya var) hem her ihtimal olası riskler için gidiyorum
İnşallah kolay şekilde sorunsuz bir doğum olur. Gönlünden geçen yerde olur inşallah

Kimseyi dinleme bacım ,zaten etraftakilerin dediklerini kafaya taksak bebelerle beraber biz de yok olur gideriz. He de geç kafana da takma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…