2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Takma korse canım belki bebeğe zararı olur hem benimde karnın aşağıda duruyor ne alakası var bakma millete sen şimdi aşağıda olması normal bir iki aya ancak yukarı çıkacak sonra tekrar inecek son günlerde ben kalpten inanıyorum sağlıcakla gelecek oğluşun hem miyomunda sorunsuz alınacak daha doğuracksın güzel düşün herşey güzel olacak

Canım sen onları kafana takma insanların ağzı torba değil ki büzesin.Banada karnın hiç yok deyip duruyorlar başta çok taktım ama şimdi umursamıyorum bebek aşağıda olsa doktorun söylerdi zaten demekki gayet sağlıklı böyle saçma şeylerle yıpratma kendini

İnşallah kolay şekilde sorunsuz bir doğum olur. Gönlünden geçen yerde olur inşallah

Kimseyi dinleme bacım ,zaten etraftakilerin dediklerini kafaya taksak bebelerle beraber biz de yok olur gideriz. He de geç kafana da takma.

Ay Yok benimkide böyle akşamları gerçi böyle büyük sabah biraz daha ufak ama aynı şekli böyle
İyiki varsınız vallahi , sakinleştim bir az.

Canım kimsenin söylediğini takma ben ikinciyi hep aşağıda taşıdım her an düşecek zannediyordum Hatta doktor bile erken Doğum olur dedi 40 haftalık doğurdum Rahat ol kim ne derse desin ve her Zaman olumlu düşün

Bizim milletimiz kimsenin iyiligini guzelligini istemez ki ben diyeyim size. Yuzune gulerler hemen ardina moralini bozacak olumsuz birsey patlatirlar. Debelen dur. Dinlemeyin ya bosverin cekemiyorlar. Hamilesiniz ki bu gercekten cok buyuk bir nimet. Bu zamanda oyle herkesin kolay kolay bebegi olmuyor. Bakiyorsun ki o laf soyleyen teyzelerin ya kizi evlenmemistir ya gelini hamile degildir falan filan. Kiskanc milletiz herkesin mutl ulugunda yediginde ictiginde yasadiginda gozumuz var. Sevinsek de agzimizla kimsenin yurekten masallah dedigine bile inanmam. Karnin buyuk olsa kabahat kucuk olsa kabahat. Kimseyi mutlu edemezsiniz. Ne diyoruz... koy g*tune gonder memleketine....

Vallahi içime su serptiniz. Bugün korse taktım sancılardan gittiğim yerde anlık duraksıyordum. Takmayacağım , gerçekten sakinleştim
Bu arada bugün eşimin maaşı yattı bu ay bebek arabası aldık. Eve getirmedik, bodruma indireceğiz yada alt üst komşuların anahtarları bende, kendileri bu sene gelmeyecekler, birinden izin alıp bırakırım orda durur. En azından araba elden çıktı.

En azindan senin bir gobusun var benim oda belli degil
Göbüşü olana da kulp bulmayı becerdiler baksana . sağda solda da deyip duruyor ki komşular da söylemeye başladı, bir de yaşlı kadınlar tecrübeli diye, eminlikle söyleyince etkileniyor insan ister istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…