2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kim diyosa yerin dibine girecek görcek aşağıdayı.. ay bu insanların içleri hep fessatlığa çalışıyor. Ayrıca bebek aşağıda büyümeye başlar daha sonra yukarı çıktıkça göbekte yukarı doğru gider benim göbeğimde aynı senin gibi canım hiçkimsenin moralini bozmasına izin verme sakın. Benim kardesimin göbeği asagıdaydı ondan biliyorum heran düşecekmiş gibi duruyordu göbeği, korkuyorduk birşey olacak diye ve kızkardesim 9 ay 10 gününü tamamladı o şekilde yiğenim 4 kilo 200 doğdu. Keske son halinin resmi olsaydıda atsaydım canım gösterirdin onlara bebeğin nasıl asağıda durdugunu senin göbek asağıda falan degil inan bana

Hadi hayırlı olsun biz daha birşey almadık yani annem teyzem öyle hastane çıkışı takımlar falan almışlar ama işte bizde Türkiye’ye geçip hepsini toptan almayı planlıyoruz birde nerde Doğum yapacan en büyük derdim o aslında hala nerde Doğum yapacağım belli değil

Ben de tesettürlüyüm canım, instagramda dolanıyorsun sen sanırım ,ben biraz daha süslü lohusa takımları baktım ama bulamadım, senin bildiğin önerebileceğin sayfalar var mı acaba?
Yok canım bende bulamadım inan ki lohusa sepetine bak google dan orada süslüler var biraz

Sizin işinizde zor Allah yardım etsin

Ordakilere baktım da pek beğenemedim.. İnstagram da bir iki kızda gördüm aslında beğendim de marka etiketlememişler. Neyse daha vakit var buluruz elbet
İnşallah canım srn daha mı süslü istiyosun? Ben bi tane süslü alıcam iki tanede normal ama sabahlıklı alıcam

Cinsiyeti belli olanlar başladı alışverişe ne güzel.. Ben de para harcamak istiyorum artık

Kızzz atta göbişini görek

Kızlar birde bebek arabası ne düşünüyorsunuz birbirimize fikir Verelim bu konuda çeşit çok kafam karışıyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…