2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah canım srn daha mı süslü istiyosun? Ben bi tane süslü alıcam iki tanede normal ama sabahlıklı alıcam
Fotoğraf çekimi için bir tane süslü istiyorum ,uzun sabahlıklı gecelik. Bir tane sadece gecelik ,iki takım da pijama takımı biri yine sabahlıklı biri sadece takım.. İki gün hastanede kalıyorum zaten ,bir de ben huyluyum duş alıyorum orda da habire. Ancak yetiyor 4 takım

Canım sezaryen oluyosun sanırım 2 gün kalıosan nasıl duş alıyon bana bi hagta yasaktı

İnsanların ağzı gerçekten torba değil büzemiyorsun , ben anlamıyorum felaket tellallığı yapanlar bunu yaparken akıllarına gelmiyor mu karşılarındakini üzebilecekleri hiç düşünmemeye çalışın he deyin geçin Allah da sabır versin..
Ayrıca çok tatlısınız bebişiniz ve kızınızla Allah sağlıkla kolaylıkla da kucağınıza almayı nasip eder inşallah şu an hepimizin karnı aşağıda zaten rahim pelvis içerisinden 12. Haftada yukarı çıkıp 20. Haftada göbek deliğine kadar büyüyor yani demem o ki mantıken aşağıda olmalı

Kızlar birde bebek arabası ne düşünüyorsunuz birbirimize fikir Verelim bu konuda çeşit çok kafam karışıyor benim
İlk iki çocukta mclaren aldım ,acayip kullanışlı hafif ve rahat bir bebek arabası ama puset takılmıyor onlara. 3. Çocukta benim herkesten neyim eksik ,34 yaşında doğurcam bunu kocacım ,ben de cadillac gibi bebek arabası istiyorum diyip, şahin marka araba parasına bebek arabası aldırdım. Bebe Confort Loola..Araba pusetsiz 13 kilo geliyordu. Pusetle kullanımı iyiydi, konforlu bir araba ama oturma aparatına geçince çok daha ağır oldu ancak 6 ay kullanabildim. Soobe den baston bebek arabası aldım sonrası için.. Yani diyeceğim o ki fazla ağır olmasın, katlanması açılması kolay olsun.. Bir de uyuma durumlarında tam yatar olsun. Son olarak da kumaşı terletmeyen kumaş olsun.

Ahanda bunlarinki cikmis kiz bu cocuk bence dunyaya beni delirtmek icin geliyor
Mide o canim mide. Bebis gobek hizasinda olmaz sen canini sıkma. Iki dk cocugu rahat birak kiz. Dogduktan sonra cok huysuz olur bak benden soylemesi. Anne sen icerde beni rahat birakmadin ben de seni birakmayacam diyecek.

Canım sezaryen oluyosun sanırım 2 gün kalıosan nasıl duş alıyon bana bi hagta yasaktı
Hasta bakıcı yıkıyor zaten. Sonra da ben sürekli girip girip çıkıyorum suya. Yapışkan su geçirmeyen bant var zaten birşey olmuyor. Bir de ameliyathaneden çıkınca arınmak istiyorum,sütün gelmesi için duş etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…