2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Mide o canim mide. Bebis gobek hizasinda olmaz sen canini sıkma. Iki dk cocugu rahat birak kiz. Dogduktan sonra cok huysuz olur bak benden soylemesi. Anne sen icerde beni rahat birakmadin ben de seni birakmayacam diyecek.
Valla birakmiyor oda beni yani ordan bana zulum edebiliyor

Aslında kv istemiyordu gebe kalmamı her zaman diyordu, bir gün eşime dedim anne neden bu kadar şiddetli tepki veriyor bebek konusuna, benim bırakıp gideceğimi falanmı sanıyor çok üzülüyorum , ne dedise artık sustu ama her düşük yaptığımda aman kızım bana sen lazımsın boşver çocukla mutluluk olmaz falan filan diyor, değermi bu çektiğine canın gidiyor diyor, ben de bunu da kaybetsem yine yapacağım diyor geçiştiriyorum oyüzden karnım da kusur oluyor

Kızlar birde bebek arabası ne düşünüyorsunuz birbirimize fikir Verelim bu konuda çeşit çok kafam karışıyor benim
Benim araba beneto baston tipi, gri renk. Fiyatı 300 tl, çok aşırı kolay kullanışlı hiç zorlanmadan yağ gibi kayıyor asfaltta. Zaten sınıfımızdakı velinin kızında görmüştüm kullanmıştım hoşuma gitmişti öyle aldım ben de. Pahalı değil, 300 tl

İnatla Allahın izniyle oğluşun doğunca görürler göbüşü problemi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…