2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hatunlar hamarat yaa
ben tığ tutmayı beceremem kolay gelsin :

Kızlar merhaba dun birşeyler oldu uzulcegim durumlar yiprattim kendimi sanırım dünden beri hareket etmiyor bebis

Puset alırsan sıfır aydan. Ben almadım, tecrübe diyor ki iki aydan sonra puset rahat olmayacak zaten. Böyle de uzatırım bebişi içine, kemerleri falan filan var, battaniyesini örttün tamam
Sakıncası yok değil mi? Sanki ben yenidoğanlar pusetsiz olmuyor diye biliyorum. Çarşidan mı aldın sen ben e bebeğe baktım ama hiç bir tanesi içime sinmedi.

Bilmiyorum korkuyorum şuanda birde görev icabı olduğumuz yer mahrumiyet en yakın merkez 1 bck saat uzakta zırt pirt doktorda gidemiyorum
Canım bende sık gidemiyorum ilçedeyim inan ki panik yapma hemen böyle uzan sen çikolata falan ye hissedersin ters bişey olsa kanama sancı vs olur Allah korusun ufacık bişeyde dediğin gibi olsaaaa hiç kimse dopuramazdı inan bana

Sakıncası yok değil mi? Sanki ben yenidoğanlar pusetsiz olmuyor diye biliyorum. Çarşidan mı aldın sen ben e bebeğe baktım ama hiç bir tanesi içime sinmedi.

e bebek joker falan hiç güzel bişi yok
pazar günü baktım tekrar ı ıhhh beğenmiyorum
ilk beğendiğim araba yoyko 360 derece dönen arabaydu üstüne hiç biri içime sinmiyor

Hayatım nedir sormak istediğiniz yazın, ben size olur veya olmaz derim :)

Abla bazı instahram sayfalarının linkini paylaşabilir miyiz
kendimiz yapmıyoruz ya da tanımıyoruz güzel modelleri olduğu için fikir olması açısından

Ablacım, sizler reklam satış yapmıyorsunuz biliyorum ama sizin satış linklerini paylaşımınız reklam yapma niyetinde olanların önünü açar, o yüzden topikte yazmamanız daha iyi olur.

Ablacım, sizler reklam satış yapmıyorsunuz biliyorum ama sizin satış linklerini paylaşımınız reklam yapma niyetinde olanların önünü açar, o yüzden topikte yazmamanız daha iyi olur.

tamamdır bundan sonra direk mesajla atarız olmadı teşekkürler

tamamdır bundan sonra direk mesajla atarız olmadı teşekkürler
Evet gülüm, en temizi öyle, reklam niyetinde olanlar savunmaya geçiyor sonra, yoksa bence bir mahsuru yok şurada şu puseti gördüm güzeldi, fiyatı da makuldü demenizin.

Bebeklerinize sağlıklar dilerim, hepsi hayırlısıyla doğsunlar annelerinin şefkat dolu kucaklarını huzurla doldursunlar

Hayatım nedir sormak istediğiniz yazın, ben size olur veya olmaz derim :)
Beğendiğimiz instgram sayfaları paylaşabilirsiniz arkadaşlarımla benim gerçi uzaktan tanıdığım biri ama reklam yapıyor gibi olmasın hiç alakam da yokta birbimşze Öner’i de bulunmak İçin:)

Tamamdır paylaşmıyoruz ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…