2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

D _Depply_ bastonların da görüntüsü hiç hoşuma gitmiyor benim yaa
pişman olcam büyük ihtimalle ama hele puset bebek arabasının üstüne takılıyor ya beğenmiyorum onları
herkes de bunu öneriyor aksi gibi

Bu model hoşuma gitmişti ama arayıştayız hala

Eklentiler

• 0FA3C4A9-EA09-42A2-8E37-4FD5D95978AE.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 59
Bende bubları beğendim

Eklentiler

• 420C64B8-5A88-4D9B-9C1E-9AD0048F9EA2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 4627FA70-C437-4E50-BC01-C15ECE7F2872.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 55
gazelim_24 kırmızı olanın tarzında alcam sanırım bende
çok hoşuma gidiyor
bir çok markada da alternatifi var ya
500 den başlıyor yukarı kadar gidiyor

Kızlar nasılsiniz bugun 3lü test sonucu icin dr a gidecektim, kizim hastaydi gidemedim. Internetten sonuca baktim sadece 1 nokta vardi anlam veremedim. Bu arada listede degisiklikler olmus sanki bebişlerde masallah büyüyo agustos anneleri grubu❤

gazelim_24 kırmızı olanın tarzında alcam sanırım bende
çok hoşuma gidiyor
bir çok markada da alternatifi var ya
500 den başlıyor yukarı kadar gidiyor
Bende 1000 1500 civarı gözden çıkartım araştıracam iyice Doğuma kadar pier çardin siyah olan 1200 falan düşmüştü alacaktım ama başka görür beğenirim diye almadım hayırlısı artık

Annisler benim kiz hep sol kasigim da kipirdiyor sirt ustu yatincada orada hissediyrm hep..acaba orayi mesken mi tuttu, yoksa normal birşey mi bu kiz bebislerin sol a meyilli yatmasi beni bir aydinlatir misiniz?
Ben eğilirken filan hissetmeye yavas yavas başladım hep sağ tarafta sabahta uyandıgımda göbeğimin sağ tarafı şişik oluyo oraya toplanıyo sanırım. Usg da kafası sağ tarafımda zatrn belki ondandır;/

Bu hangi model oluyor simdi baston mu travel sistem mi ? Markası modeli ne? Tecrübeli bir çok anne ile görüştüm travel büyük modellerden hiç kimse mennun kalmamış. Mağazalarda bir çok anne baston araba almaya çalısıyordu. Diğer arabaları ya verdik ya da kaldırdıl dediler.

Bende 1000 1500 civarı gözden çıkartım araştıracam iyice Doğuma kadar pier çardin siyah olan 1200 falan düşmüştü alacaktım ama başka görür beğenirim diye almadım hayırlısı artık

pierre cardin çok methediyorlar ama pahalı
burda bebek mağazası satan bir mağazaya gittim
bana sorarsan değmez o paralar dedi
beneto falan önerdi

hangı acıbadem de yaptınız bı de ne kadardı o zaman ucretler
sezeryan normal nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…