2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu travel ama baston
yani ikisi bi arada
chicco lite a way olması lazım model adı
bunu alınca hem ilk zamanlar bebek anakucağında olduğu için kullanıyormuşsun sonra da baston olduğu için rahat oluyormuş

Selamm kızlar bebeğimin cinsiyeti ne sizcee

Eklentiler

• 8E9E25C1-3EA3-4DF2-ACF3-9D8CC65446CF.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 48
bu travel ama baston
yani ikisi bi arada
chicco lite a way olması lazım model adı
bunu alınca hem ilk zamanlar bebek anakucağında olduğu için kullanıyormuşsun sonra da baston olduğu için rahat oluyormuş
Anneler hem bebek içinde puseti bir yandan arabayı nir yandan çantaları taşımaya o kadar üseniyorlar ki bende hiç sevmem yük taşımayı ne yapacağım bilmiyorum

Anneler hem bebek içinde puseti bir yandan arabayı nir yandan çantaları taşımaya o kadar üseniyorlar ki bende hiç sevmem yük taşımayı ne yapacağım bilmiyorum

bizim aile apt olduğu için binanın girişinde bırakırım diyorum sonra eşim akşam geldiğinde çıkartır
arabayla gezdiğimizde zaten sorun olmaz herhalde
benim tek şeyim tek parça olarak kapansın istiyorum 2 parçaya ayırmak zor olabilir gibi geliyor

pierre cardin çok methediyorlar ama pahalı
burda bebek mağazası satan bir mağazaya gittim
bana sorarsan değmez o paralar dedi
beneto falan önerdi
Haklısın bende 1500 den fazla vermem ama o fiyata Pierre cardin bulursam beğendiğim model ondan alırım çok seçenek var insansın kafasın karışıyor birtane beğenmiştim 5 bin dedi okadar da vermek tabiki istemiyorum

Ben neden hissetmiyorum yaaa, yada anlamıyorum

Merhaba kızlar süslemeler alışverişler konuşulmaya başlamış ne güzel en sevdiklerim az önce kendime hamile pantolonu aldım , pantolonlarımı yakında ilikleyemeyeceğim çünkü

hangi marka aldın
ben lcw ye baktım ama hiç hoşuma gitmedi gibi geldi

Ben her seferinde katlayıp eve koyacagım benim işim biraz daha zor tabi.

Arabaya bebeği çantayıda arabanın içine koyup süreceğiz artık:)))
Orası öylede eve giriş asması olacak taksiden inip tek tek o işlerle uğraşmak zor gibime geliyor. Bebeği al çılar eve koy arabayı çıkar katla eve sok birde elindeki çantalar. Benim bir arkadasım hiç arabaya binmemiş çocuk ya hiç sevmemiş düşünsene oylece kalmış araba orada

Lcw sen aldım canım ama sadece birini beğendim çok kaliteli olduğunu zannetmiyorum ama uzun süre giymeyeceğimi düşünerek aldım

modeli nasıl müsait zamanda resmini atar mısın
belki gittiğim şubede model yoktur
yaşlı işi gibi duruyordu modeli yoksa kaliteli bişi bende istemiyorum
hala kendi kotlarımı giyiyorum zaten

Ben her seferinde katlayıp eve koyacagım benim işim biraz daha zor tabi.

sana hafif bişi lazım
bütçe durumun ne bilmiyorum ana
nuna marka arabayı da çok metheden vardı
Tavo i-size Travel Sistem Bebek Arabası

Kızlar bebek arabasını ben de bir kaç gündür araştırıyorum bir sürü video falan izledim kafam karışıktı tamamen karıştı bir diyorum ki bir kere alacaksın kaliteli bir şey olsun bir de diyorum ki hepsi hemen hemen aynı ortalama bir şey olsun ne yapsak bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…