2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru birde orası var inşllah severler yoksa kucakta taşımak daha zor

İşte bende öyle video izle siteler bak çeşit çok kafa karışıyor

Pazar günü marka sur yapıya gittim girmediğim mağaza kalmadı yok yok yok. Elbise bakındım yok esofman baktım o kadar döküntü ki small giydim çuval gibi durdu.
Normal elbiselere bak canım hamilelik olmasın şimdi üstümde varda ofis kalabalık çekemiuorım:) Hani kazak gibi olan uzun diz altı kalem yada altın çan olan çok rahat gerçekten hemde güzel duruyor

Oğlum da zorla fotoya dahil oldu sanırım kızları merak ediyor

Eklentiler

• 18F9E2D8-C5AB-45CC-A903-E3A1AB5E83F4.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 82
Normal elbiselere bak canım hamilelik olmasın şimdi üstümde varda ofis kalabalık çekemiuorım:) Hani kazak gibi olan uzun diz altı kalem yada altın çan olan çok rahat gerçekten hemde güzel duruyor
Kotondan aldım triko gri sıcak tutuyor hem kalem etek iniyor çok begeniyorum hatta. İleride de giyebilirim düşüncesi ile de aldım. Şöyle bol salaş bulsam alırım bir tanede öyle olaa yeter bana. Çalişmiyorum evdeyim nasıl olsa çok fazla kıyafete de ihtiyaç duymuyorum açıkcası.

tabii siz çıtırsınız şimdiden büyük büyük büyüüük bedenler giydiğim için

D _Depply_ ebru maternity pantalonları güzelmiş
bursa da satan yer var mı bilmiyorum hiç
bende pazar carrefourdaydım bir de orada e bebek var ya oraya gittim belki de denk gelmişizdir

Hiç de sanada çok güzel olur bende öyle çok çıt kırıldım narin değilim:)

Bende ordaydım ama ben dısarıdaki e bebekteydim.seninki avm nin içindemi?

Hareketleri hisseden anneler gun icinde tempolu kostururken de hissediyor musunuz? Ben isteyken hicbir sey hissetmiyorum. Aksam da cok ufak tefek kipirtilar oluyor

Hiç de sanada çok güzel olur bende öyle çok çıt kırıldım narin değilim:)

ahh nerdee

Bende ordaydım ama ben dısarıdaki e bebekteydim.seninki avm nin içindemi?

aynen dışardakinde bende caddeüstünde var ya

Güle güle giy canım evet baya rahat gibi
ay yanlış mesajı alıntılamışım
iyi günlerde giy bende çok beğendim bundan alayım ya tam tarzım

Hareketleri hisseden anneler gun icinde tempolu kostururken de hissediyor musunuz? Ben isteyken hicbir sey hissetmiyorum. Aksam da cok ufak tefek kipirtilar oluyor
Ben evdeyim hep. Koştururken olmazmıs doktorlar diyor. Yattıgın ve sakin ortamlarda hareket ederlermiş. Benımki ara ara mısır patlatıo sanki :) bende yan yatarken oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…