2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben 2 aydır gıyıyorum hamıle pantalonu valla :) normalde gıydıgım yuksel bel ve cok dar oldugu ıcın onları çok kısa kullanabıldım 3 tane lcw den pantalon almıstım ben cok sevdım kıs ıcın kuması da kalın bırı kot hatta kımse hamıle pantalonu oldugunu anlamadı hatta kv kızım hala aynı selerı mı gıyıyorsun dedı :) benım karnım cok erken cıktı sımdıde kocaman zaten mecbur gıyıyorum bı tane de kalın tayt aldım lcw dan acayıp rahat pantalon gıbı ıse gelırken gıyıyorum :)
yaza da elbıse dusunuyorum bende belden bolaran buyuk beden alabılırım hamıle kıyafetıne hem cok para dıyorlar hemde sonra gıyebılecegım bıseyler alayım istiyorum ben

Kızlar gaz konusunda burada dert yanmıştım sanırım geçen hafta, 2 haftadır falan yeniden süt içmeye başlamıştım hamileliğim öncesinde de sütü çok seven ve içen biri olarak hiç hazım problemim olmamıştı ama bu kadar gaz sorunum olunca bir kaç gündür laktozsuz süt içmeye başladım ve baya rahatladım , gebelikte laktoz intoleransı mı oluyor yoksa diğerleriyle birleşince rahatsızlık mı artıyor bilmiyorum ama süt içen ve gaz problemi olan arkadaşlarıma belki işe yarar laktozsuz sütü deneyebilirsiniz

Hamile pantolonunu giyince insan anlıyor gerçekten rahatmış benim bebek tabi daha minnak sizlerin haftasına gelene kadar ben de bir iki tane daha almayı düşünüyorum, benim normalde belim hep kalçama oranla daha inceydi pantolonlarımın beli hep bir tık boldu kemerle idare ediyordum hep onun için bugüne kadar giydim ama hamile pantolonunu giyince bugün anladım dünya varmış

Aslında ilk gittiğim doktorun bulunduğu hastane yenidoğan yoğun bakımı olan bir hastane, otelcilik hizmeti vs çok güzel. Babam orada ameliyat oldu doktor ve hemşirelerin yaklaşımı çok iyi. Kötü olan noktaları da var elbette ama etrafımdaki insanlar hep kötü olan taraflarından bahsetmeye başlayınca kafam karıştı. İlk bebek olduğu için herkes bir şey söylüyor. Söylenilenleri çok takmamaya çalışıyorum ama kafa karıştıran aileden olunca gerilmemek elde değil. Kendi bildiğim şeyi savunmak en doğrusu ama sonuçta biz demiştik sen yapmadın olayına dönmesi benim canımı çok sıkar. O yüzden orta yol bulup sanırım @rofleli_kedi nin dediği gibi iki hastaneye birden gideceğim.

bulasiksuyu kötü tarafını düşünürsen
burda kk da okumuştum hangi konu hatırlamıyorum bebek yeni doğan ünitesi olan bir hastanede doğum yapmışlar ama
nedense yine de başka hastaneye sevk etmişlerdi
yani kötü olacaksa Allah korusun ya da sevk edilmesi gerekecekse yine olur

herkes yorumda bulunuyor da kendileri kim bilir nasıl yaptı

Benim genel olarak hep bir gaz sıkımtım olurdu hamilelikte daha bir arttı süt içince bagırsaklarım bozulurdu burdan bir arkadas bana o laktozsuz sütü önerdi. Çokta iyi geldi nasıl hafif bir süt. Benim yoğurtta da oluyor maalesef. Onu ne yapacağım bilemiyorum

Esentepede var değil mi yenidoğan ünitesi

Ben yoğurdu da çok seviyordum ama maalesef hamileliğimden ötürü onu hala yiyemiyorum belki yoğurdu yesem o da rahatsız edecek

Ablacım, sizler reklam satış yapmıyorsunuz biliyorum ama sizin satış linklerini paylaşımınız reklam yapma niyetinde olanların önünü açar, o yüzden topikte yazmamanız daha iyi olur.
Hmm bende atmıştım silelim ozaman nasıl silecez linki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…