2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sende güle güle giy ama cok farklı seylerde yok standı küçük tutmuşlar
Aynen 3 4 askı kadar bir şeyler vardı burada başka da bir şey yok , ben zaten üstüme genel olarak elimde olanlardan ya da normal zamanda da giyebileceğim yazlık tril tril bluz gömlek tarzı almak istiyorum ama pantolon el mahkum olmayacak göbeğime

ben lcw dan 3 tane pantoln aldım dön dolaş hep onları gıyıyyorum
ılkınden kalma da var ama 10 kılo fazla ıle hamıle kalınca ıse yaramadı onlar
ustten zaten suan gömlekler kazaklar vs oluyo
ama bırıkı parca alıcam yıne lcw dusunuyorum en uygunu orası
kısmetse 3-5 ay gıycez:)

Bak yazlık elbisen varsa onlarda olur ben gecen sene almıstım öylesine robadan. Baktım şimdi olur onlarda yazın. Sanki yazın tril tril daha çok sey bulunur gibime geliyor

ben ılk cocugumda chıcco lıttle way paston puset almstım. cok işimizi gördu
tasıması vs kolay
bı avmye gıtsem 10 annenın 7sınde görurdum
bı de bızım arabamzda yok otobste mınsbste taksı bagajında heryerde pesımızdeydı
bıraz tekerlerı yamuldu ama hama kullanıyorz kızım 4.5 yasında olmasına ragmen
ama bu sefer daha kapsamlı bırsey ıstıyroum
ıkı arkadasım kullandı cok önerıyolar tavsıye edıyolar ama portatıf degıl dedıler
suan ındırımı de yok fıyatı 2500
ve hala arabamız olmadıgı ıcın bu tarz bı bebek arabası almalı mıyım cok emın degılım:)
sizin önerılerı takıpteyım:)

Araba bakıyormuydunuz peki siz 2 erkek 1 kadın bakıyordu

evet baktık
bunun tipi çirkin
aaa bu iyiymiş baksana şuna uff çok pahalı diyorlarsa kesin biz bu arada akşamüstüydü 7-8 civarı sinemaya gidecektik bilet aldıktan sonra geçtik

hangı acıbadem de yaptınız bı de ne kadardı o zaman ucretler
sezeryan normal nasıldı?
Atakent Acıbadem’de yaptım. SGK anlaşması var burda o yüzden diğer hastanelere göre uygun fiyatı. Ben 3 sene önce 4000 gibi bir fiyata Doğum yaptım Doğum paketi de dahildi. Gerçi ilk fiyat neydi bilmiyorum eşim sıkı pazarlıkçıdır. Bu sene sezaryen 7000 dediler doğum paketi fiyatı sormadım daha ama almayı düşünüyorum.

Bak yazlık elbisen varsa onlarda olur ben gecen sene almıstım öylesine robadan. Baktım şimdi olur onlarda yazın. Sanki yazın tril tril daha çok sey bulunur gibime geliyor
Ben yazın elbise giymeyi çok seviyorum zaten rahat da oluyor tabi iş dışında, işte çok rahat edemiyorum her elbiseyle , bence de yazın daha rahat buluruz , mart sonu raporum bitiyor sonra da bahar yaz işte giymek için bir şeyler almam lazım yine de .
Yaz falan diyinc de yine heyecanlandım kavuşsak yavrularımıza hemencecik

Benim kuzenimde arabası Yok ama bu seninde benimde istediğim hem travel sistem hemde puset takılandan kullanıyor evleri 6. Katta asansörde Yok ama aşağı kilitliyorlar bayağı memnun yani arabayı buraya yanıma gelirken bile getirdi kızı 1 yaşında şuanda rahat katlanıyor bence kullanışlı hemde şık duruyor

evet baktık
bunun tipi çirkin
aaa bu iyiymiş baksana şuna uff çok pahalı diyorlarsa kesin biz bu arada akşamüstüydü 7-8 civarı sinemaya gidecektik bilet aldıktan sonra geçtik
2 erkek arablara bakıyor görevlide onlara yardım edıyordu ben de kulak kesildim hatta bir tanesi eline aldı arabayı baktı bende sordum agırmı falan diye. Eh biraz dedi sonra bir bayan geldi yanlarına onumlada konustuk sanki valla kafam karıstı. Ama baktıkları araba kırmızıydı onu hatırlıyorum

yok biz değildik görevli yoktu kendimiz bakıyorduk çünkü
hhhahahah ama denk gelme şansımız çok demek ki aynı yerlerde geziyoruz

Listede adininizi gormedim sizin cinsiyet belli oldu mu

Kızlar merhaba dun birşeyler oldu uzulcegim durumlar yiprattim kendimi sanırım dünden beri hareket etmiyor bebis
Sen yeni hissediyorsun ama, bir gün hissedeceksin bakacaksın iki gün tık yok, sonra birden daha güçlenmiş tekmeler dönecek sana. Öyle şeyler düşümme canım, kendini de kimsenin üzmesine izin verme

Hareketleri hisseden anneler gun icinde tempolu kostururken de hissediyor musunuz? Ben isteyken hicbir sey hissetmiyorum. Aksam da cok ufak tefek kipirtilar oluyor
HİÇ BELLİ olmuyor canım bazen gün içinde ofiste otururken de hıssedıyorum bazen de hıc hıssetmıyorum keyfıne göre :) ama babamızın yanına arabamıza bınınce çoşuyoruz hiç şaşmadı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…