2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim oğlumun aynısı bu aynı cinsler
Bebek doğunca da evinizde kalacak mı herkes baskı yapıyor bana olmaz diye ben he diyip geçiyorum ama üzülüyorum o da benim çocuğum gibi parmak kadardı geldiğinde

Hiççç öyle izliyorum sizi :)) sen nöörüyon
İzleme gel sende katıl kız hiç bişey ancak sinir oluyorum bunhaftada gidemiyorum bebişi görmeye kaldı randevu gününe alamadım öne bir türlü yaa bu adamda beni deli ediyor aladağdan serin nasıl olsa bir oğlu var ya gerisi ne olursa olsun ona

Bende almadım canım 7. Ay dedim ama çocuğun eksiği kalmadı hediyelerden :))
Annem alacak ama oda 6. Aydan sonra alayim diyor kv de de belki almistir getirmez bilmiyorum onu kardesim tekirdagdan 2 takim gondermis annemlerde daha gidip almadim

Nasil gidemiyorsun ya analmadim canimee gelmezse gelmesin sen git

Bebek doğunca da evinizde kalacak mı herkes baskı yapıyor bana olmaz diye ben he diyip geçiyorum ama üzülüyorum o da benim çocuğum gibi parmak kadardı geldiğinde
Bendede aynı durum var canım çocuğu kıskanır zarar verir diyorlar ama biz birbirimize okadar alıştıkki kopamıcaz kalmasına karar verdik bakalım utangaç birde benim paşam suratını kapattı nasıl ayrılabilirizki kimse anlayamaz

Kızz benimde oğlumda kuşlarım vardı iki tane bebek eve girdi kuşlar gitmek zorunda kaldı kuşlar belki o kadar bağımlılık yapmazda yinede üzüldüm

Ya ben çok seviyorum bunların hepisini eşimde çok seviyor ama evde besleyemiyoruz Benim alerjik astımımda var tüyleri falan fena yapıyor beni ama mahallediki bütün canlıları beslemeye çalışıyorum markete gittiğimde beni takip ediyorlar korumam gibi:))

Oy maşallah bu ne yakışıklılık yerim onun utangaçlığını ben , en azından yalnız olmadığımı bilmek güzel evet anlayamıyor kimse gerçekten can yoldaşı oluyorlar

Geçmiş olsun sağlık her şeyden önemli...
Can onlar özellikle biz oğlumu sahiplendikten sonra elimde olsa tüm sokak hayvanlarını veya evsiz insanları evime getircem , insanın hayata bakış açısı değişiyor bence hayvan dostu olduktan sonra , rapor aldığımdan beri karnımdan inmiyor ben ne zaman uzansam hemen gelip kucağıma uzanıyor , bakalım bu süreci nasıl atlatacağız ama ayrılırsam gerçekten çok üzülürüm

Bence bir mahsuru olmaz bebek için aksine hayvanla büyüyen çoçuk daha merhametli daha anlayışlı oluyorlar bende oğlumda köpek de besledim kedide kuş balık birsürü canlı çeşiti şuanda bütün canlıları çok seviyor inşllah herhangi bir sağlık durumu olmaz bebişler Yaşar

İnşallah canım çok sağol bunları duymak çok güzel

Eklentiler

• 0438A63F-592A-4016-8325-12D353C415CC.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 41
  • 8533A032-2CF4-415E-A6AB-1F7536D4BEF6.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 36
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…