2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok biz değildik görevli yoktu kendimiz bakıyorduk çünkü
hhhahahah ama denk gelme şansımız çok demek ki aynı yerlerde geziyoruz
Ahhh bende gezebilsem bende derdim size sur yapıdaki sen miydin filan diye bu arada ne zaman açıldığı hakkında bilgim yok ama iMir yokunda bursa istikametinde bir e bebek daha açılmış
Bana da ayrıl diyorlar oğlundan ama bilmiyorlar ki 10 yıllık özlemime oğluşum ilaç oldu yoksa 10 tüp bebekle kafayı yiyebilirdim ama anlamaz bunu yaşamayan
Bugun bebek arabalarına bakarken bunları gördün aklıma sen geldin :)
Ayyy ne güzell yaaa ayrılabilen olsa keşke öyle almak daha mantıklı sanki ama karar veremedim henüz
aaaa inanmıyorummm wintersun gözünaydın canım bilmiyodum
Sağol canım benim ben kızlarıma çok alışmıştım şimdi bu fikre alılmaya çalışıyorum :))

senin bebekler epey süprizli ayyy Allah bağışlasın 1 erkek çocuğu zor 2 yi düşünemiyorum

Kızz benimde oğlumda kuşlarım vardı iki tane bebek eve girdi kuşlar gitmek zorunda kaldı kuşlar belki o kadar bağımlılık yapmazda yinede üzüldüm
Biz paşa ya okadar alıştıkki canım çok ağlarım üzülürüm herhalde oda bize çok alıştı çocugumuz gibi. Eskiden birbirimize sarılarak uyurduk falan şimdi hamilelikten dolayı ters bir hareket yapmasın diye kucagıma gelmesine izin vermiyorum ona bile nasıl üzüldüğünü görüyorum, yanıma geliyor uzanıyor patisini üstüme atıp öyle uyuyor içim gidiyor

Evet bana ağır geliyor karnımın üstüne baskı yapmasın diye poposunu yana alıyorum başı ve patisi karnımda uyuyor

sağlıklı olsunlar canım inşallah büyüyorlar bir şekilde korka korka bu zamana getirdi rabbim seni doğduğunuda görür yaramazlıklarından yakınırsın inşallah
İnşallah canım yaaa artık yata yata büyütmeye çalışıyorum hele bi gelsinler de ne yaprlarsa yapsınlar :)
Ya Buda çok güzel ama cocker bende besledin çok akıllı sevgi delisi bir köpek bebişleri kıskanma ihtimali oğlumla birbilerini çok kıskanıyorlardı:)))
Yaa evet normalde bizimle beraber her an sadece yatak odasına gireniyor ve gece antre de kalıyor çocuklar içşn sanırım bir süre balkonu kapattırcam orada kalacak evin içinde kalsın desem kesin yollarlar çünkü

Bebeğin çok ağlayan yaramaz bir bebek olmazda bence gidilir:)

nereye gideceğine de bağlı tatlım bebiş uslu olursa neden gidilmesin
Temmuz sonu gibi doğum yaparsak diye dusunuyorum. Bu durumda yaz tatili yapamiyoruz. Cunku 32. Haftadan sonra seyahat yasak. Dogum sonrasi da gidilmez. En ideal vakit ekim sonu gibi Antalya olur. Ben 2-3 sefer 29 ekimde antalyada kongreye gitmistim. Hava gayet sicakti. Herkes denize havuza giriyordu. Bebek farkli ve kalabalık ortama girerse hasta eder miyim diye dusundum. Gideceksem de simdiden rezervasyon yapmak lazim. Dun tam aliyordum iyi bir otelin fiyatı uygyn geldi. Son anda vazgectim. Kararsizim

Bizimki evde canım ve 3. Katta oturuyoruz. Birde bu kedinin güzel bir hikayesi var burdan birileri tr ye gidiyor orda sokak kedisiymiş aşılarını falan yapıp yavruyken buraya getirmişler ilk sahipleri türktü bizde türkçe konuşuyoruz birde özel huyları var mesela su kabından su içmiyor susadığında farklı bir ses çıkarıyor biz anlıyoruz hemen lavaboya çesmeden su içiyo. Bizim gibi gercekten kediye anne baba olacak birini bulmadan vermeyi düşünmüyoruz eşimle

ben hamileyken gitmeyi düşünüyorum dr izin verirse 7 saat sürüyor burdan temmuzun başı gibi olursa gidicem özel araç olursa izin verir belki dr. bebişlede bilemedim o aylarda hava değişimi falan çocuğu rahatsız ederse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…